| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Žene Raspravljate o temi Vlatka Grgurić u Slike forumu; Sigurno si se regao samo da možeš to napisat... |
| | #11 (permalink) |
| Purger | Re: Vlatka Grgurić ![]() ![]() ![]() Sigurno si se regao samo da možeš to napisat ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: Zagreb Godina: 26
Poruka: 23
![]() | Re: Vlatka Grgurić volim sise ali prirodne a ovo se vidi da nije... mala je iz zga. a imas pravo zasto uopće komentirati kad je to jednokratna slava takvih ima na milione a onih s mozgom ima manje a ona to nije a da bar je vamp od žene a ni to nije...mislim da ima puno zgodnijih kaj ne? s boljim sisama a pogotovo boljom facom... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-08-07
Poruka: 2
![]() | Re: Vlatka Grgurić ne kužim kako je uopće otvoren topic s ovom trebom? pa ko je ona...neka nova Severina... sorry ekipa...nikad prije nisam cula za ovu... Dobre noge, i to je to... malo šminke i svaki seljak može izgledati ovako .. cak i puno bolje... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: Zagreb Godina: 26
Poruka: 23
![]() | plawa ti si po mom ukusu ove slike samo dokazuju da i cure bez neke ljepote i pameti mogu prek veze dospjet na neko natjecanje u ljepoti. Upućen sam u njen "uspjeh" i kako je do njega došla.. Mogla je bar biti bolja u nećemu pa pobijediti ali ni to nije |
| | |
![]() |
| Tagovi: grguric, vlatka |
« Karen McDougal
|
Annika Murjahn »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:36.