| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi 4 ladies - hot men :D u Društvo forumu; Pa evo... Mislila sam postat jedan videić u jednoj temi, ali kad sam vidjela koliko dobrih videića ima, suza bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | 4 ladies - hot men :D Pa evo... Mislila sam postat jedan videić u jednoj temi, ali kad sam vidjela koliko dobrih videića ima, suza bi mi se u oku izvrtala da Vam, drage djevojke, ih ne prikažem sve... Naravno da i Vi dajete svoje priloge, ipak ovo je u dobrotvorne svrha ![]() 1. Po meni, prekrasan frajer, izuzetno tijelo, nekima prenabildano, ali meni odlično... I sav je mljac mljac mljac grrrrrrrr Samo kaj se na kraju malo previše šepuri, al nema veze ne zamjeram mu ... ![]() A i nekaj me bode u oka moja dva... ![]() 2. Kakav fajer, kakvo tijelo, kakav stil, kakvo prskanje s vodom (prskala bi ja njega oh je je), a kakvi pokreti... Al kakva mjuza (ali nećemo zamjeriti kak izgleda stišajmo zvučnike )3. Spičles ... On bi na kraju one on one (ovdje nema zvuka )4. Koja bi da joj ovaj pleše vori vori essss ![]() wow5. Na neki način morate shvatit Aunuksamon (nešto ) Rob i to... Pa da meni dođe ovakav... I ja bi... Ma ne bi mu dala svejedno da čisti, čistio bi nekaj drugo, ne shvaćam Aunuksamon (nešto )(ne znam jel ima već ovakva nekakva tema ja nisam našla... Ak ima brišite, ako baš morate ) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 4 ladies - hot men :D Leđa i ruke i guza ovog zadnjeg ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 4 ladies - hot men :D Ajoj, joj curke moje ajmo dalje... 1. Sladak, slađi, ma najslađi ja mislim... A vid ga jadnog kako se muči sa majicom,j a bi mu rado pomogla... A VI? ![]() 2. Ah... Ne znam šta da kažem... Spičles agen... Mrda čoeče bolje od nekih ženski... Znate kaj, ja se ne bih bunila ni da sam ta vreća ![]() 3. Evo, mali se zove Jakub Ma who the F kers! Samo pogledajte ![]() btw... koje žile po rukama ![]() 4. Jojček, puknul me bu gromček ! ! ! Koliko bi mu vi dali ocjenu za šarm? A za tijelo ? Ne znam... Ma čista 10ka!!!5. Evo nešto vodenasto... Još ima samo fali morska sirena... Rado ću jednom od njih biti morska sirena Vid kak onaj sinko ronja i ronja neumoran... Ah..I da curke... Nadam se da Vam se sviđa sve ovo... Bit će toga još, valjda Vam ne moram ponovno naglašavat da se slobodno i vi uključite u postanje komada... Pa lec go!!! Joj, ja se nemrem dići još uvijek od onog četvrtog... Jako mi je naj naj zasad Ili prvi? Joj, neodlučna sam ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: 4 ladies - hot men :D ja,ovaj,ja...mislim,ovaj.....da.mislim da su riječi suvišne ovdje ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 4 ladies - hot men :D Evo vidim da mi je tu Wampica, pa eto našla sam još jednog dečkića prije spavanja Primjeti samo slatki madežić kraj pupka, kaj nije ![]() Eh, morala sam još i ovoga dodati, jadan toliko se napreže, a da ga ne vidimo Lijepo mi je to znaš... Nema veze kaj nema face ![]() Zadnji Uredio dadyml : 08-10-07 u 03:30. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 4 ladies - hot men :D neki su suvise pre nabildani
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
![]() |
| Tagovi: big, bilder, ljepotani, men |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:23.

(ali nećemo zamjeriti kak izgleda stišajmo zvučnike
)
wow
) Rob i to... Pa da meni dođe ovakav... I ja bi... Ma ne bi mu dala svejedno da čisti, čistio bi nekaj drugo, ne shvaćam Aunuksamon (nešto
)

ili ne znam... ili su ostali bez teksta