Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi 4 ladies - hot men :D u Društvo forumu; Pa evo... Mislila sam postat jedan videić u jednoj temi, ali kad sam vidjela koliko dobrih videića ima, suza bi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-10-07, 13:26   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 1,895
dadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml
4 ladies - hot men :D

Pa evo... Mislila sam postat jedan videić u jednoj temi, ali kad sam vidjela koliko dobrih videića ima, suza bi mi se u oku izvrtala da Vam, drage djevojke, ih ne prikažem sve... Naravno da i Vi dajete svoje priloge, ipak ovo je u dobrotvorne svrha

1. Po meni, prekrasan frajer, izuzetno tijelo, nekima prenabildano, ali meni odlično... I sav je mljac mljac mljac grrrrrrrr
Samo kaj se na kraju malo previše šepuri, al nema veze ne zamjeram mu ...
A i nekaj me bode u oka moja dva...

2. Kakav fajer, kakvo tijelo, kakav stil, kakvo prskanje s vodom (prskala bi ja njega oh je je), a kakvi pokreti... Al kakva mjuza (ali nećemo zamjeriti kak izgleda stišajmo zvučnike )

3. Spičles ... On bi na kraju one on one (ovdje nema zvuka )

4. Koja bi da joj ovaj pleše vori vori essss wow

5. Na neki način morate shvatit Aunuksamon (nešto ) Rob i to... Pa da meni dođe ovakav... I ja bi... Ma ne bi mu dala svejedno da čisti, čistio bi nekaj drugo, ne shvaćam Aunuksamon (nešto )

(ne znam jel ima već ovakva nekakva tema ja nisam našla... Ak ima brišite, ako baš morate )
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 13:46   #2 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: 4 ladies - hot men :D

Leđa i ruke i guza ovog zadnjeg
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 04:54   #3 (permalink)
prof. Foruma

dadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobar

Nitko dorinice ne želi kometirati ove dečkiće, ili su ostali bez teksta ili ne znam... ili su ostali bez teksta
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 08:22   #4 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,620
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

ovaj zadnji je

a svi ostali prenabildani...za moj ukus, u svakom slucaju svaka cast dadyml...u isekivanju sam novih
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 01:43   #5 (permalink)
prof. Foruma

Ajoj, joj curke moje ajmo dalje...

1. Sladak, slađi, ma najslađi ja mislim... A vid ga jadnog kako se muči sa majicom,j a bi mu rado pomogla... A VI?

2. Ah... Ne znam šta da kažem... Spičles agen... Mrda čoeče bolje od nekih ženski... Znate kaj, ja se ne bih bunila ni da sam ta vreća

3. Evo, mali se zove Jakub Ma who the F kers! Samo pogledajte
btw... koje žile po rukama

4. Jojček, puknul me bu gromček ! ! ! Koliko bi mu vi dali ocjenu za šarm? A za tijelo ? Ne znam... Ma čista 10ka!!!

5. Evo nešto vodenasto... Još ima samo fali morska sirena... Rado ću jednom od njih biti morska sirena Vid kak onaj sinko ronja i ronja neumoran... Ah..

I da curke... Nadam se da Vam se sviđa sve ovo... Bit će toga još, valjda Vam ne moram ponovno naglašavat da se slobodno i vi uključite u postanje komada... Pa lec go!!! Joj, ja se nemrem dići još uvijek od onog četvrtog... Jako mi je naj naj zasad Ili prvi? Joj, neodlučna sam
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 01:59   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

ja,ovaj,ja...mislim,ovaj.....da.mislim da su riječi suvišne ovdje
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 02:47   #7 (permalink)
prof. Foruma

Evo napokon sam ga našla... Ovaj dečkić je jako jako predobarrrr Vidite zašto

Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Pagina-14.jpg (152.7 KB, 2 pogleda)
Tip Fajla: jpg Pagina-4.jpg (143.4 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpg Pagina-8.jpg (119.8 KB, 3 pogleda)
Tip Fajla: jpg Pagina-6.jpg (128.4 KB, 7 pogleda)
Tip Fajla: jpg Pagina-12.jpg (146.5 KB, 4 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 03:00   #8 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

njamiiiiii
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 03:24   #9 (permalink)
prof. Foruma

Evo vidim da mi je tu Wampica, pa eto našla sam još jednog dečkića prije spavanja Primjeti samo slatki madežić kraj pupka, kaj nije

Eh, morala sam još i ovoga dodati, jadan toliko se napreže, a da ga ne vidimo Lijepo mi je to znaš... Nema veze kaj nema face

Zadnji Uredio dadyml : 08-10-07 u 03:30.
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 09:44   #10 (permalink)
Hello Kitty fan

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 19
Poruka: 786
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

neki su suvise pre nabildani
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: big, bilder, ljepotani, men

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103