| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija 2 (komentari) u Društvo forumu; Eto vam ga na.. komentirajte Edit - oho, bravo Sahataba ma znala sam ja da ti nisi škrt... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 01-10-05 Godina: 27
Poruka: 10,767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | akcija 2 (komentari) Eto vam ga na.. komentirajte ![]() Edit - oho, bravo Sahataba ma znala sam ja da ti nisi škrt ![]()
__________________ Nekada gradiš zidove oko sebe, ne da zadržiš ljude vani, nego da vidiš kome je dovoljno stalo da ih sruši. Zadnji Uredio Wamp : 27-12-08 u 22:22. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija 2 (komentari) Nemoj me zezat tamo je bilo više spamanja nego slika, trč, trč pa slika ovako je bolje
__________________ Nekada gradiš zidove oko sebe, ne da zadržiš ljude vani, nego da vidiš kome je dovoljno stalo da ih sruši. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| <3 Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 7,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija 2 (komentari) Ali tamo je bia moj napredak kroz godinu dana...sad ga vise nema ![]() xar: Nema ga, Nema ga... wamp: cega nema? xar:mog **** ![]()
__________________ Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies! |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija 2 (komentari) Nema veze, još ćeš ti napredovat, ali u novoj temi ![]()
__________________ Nekada gradiš zidove oko sebe, ne da zadržiš ljude vani, nego da vidiš kome je dovoljno stalo da ih sruši. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija 2 (komentari) Ne znam, dogovorite se. ![]() I nemojte mi se sad tu buniti, kom se da nek traži stare slike pa ću prebacivati.
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:21.

ma znala sam ja da ti nisi škrt

...