| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; Frend je dobar, dobar, dobar... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1053 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: akcija Citat:
Al ne treba zahvaljivati... To je normalno...Nemaš frke! Čuj, kak smo ga čopile, jadan se nije ni snašo, nije se mogao oduprijeti ![]() Ja? Opila nekog? Ma ne.... Ja pijem? Ma ne... A tko ti je to reko ![]() ![]() | |
| | |
| | #1057 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,366
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija A zasto bi se to objavljivalo uopće? Jesi razmislio o tome da forumasice zele sacuvati svoju privatnost?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #1058 (permalink) |
| charolastra | Re: akcija Ma smanjene su bile maksimalno i zatamnjene ali moja greška što sam ih stavio bez razmišljanja. Ispričavam se svima ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: akcija, slike frajera |
« Mršava/ debela - komentari
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:46.

Ja pijem? Ma ne... A tko ti je to reko