Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; kažem ti, žao mi je ako si to shvatio tako al ja stvarno nisam mislila ništa loše ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-05-08, 14:23   #3831 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,746
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna
Re: akcija

kažem ti, žao mi je ako si to shvatio tako al ja stvarno nisam mislila ništa loše

mir?!

Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 14:24   #3832 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,532
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
"ak mogu dalmosi sjedit tu, moze i moj pesek!", .

Bitch!!!

Iliti, nedojebana baba!!!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 14:27   #3833 (permalink)
Lutka od krvi bez trunke ideje

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 7,567
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

@ nespretne ma ok je, samo me malo podsjetilo na to+ nisi rekla jel volis pse ili ne volis

@white devil tocno to sto si rekli
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 15:10   #3834 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,617
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Baš kako je netko rekao neznaš jel ga bolje imat il izgubit

Ja bih jednog, da m opet uzavre krvca
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 15:15   #3835 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,151
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 15:16   #3836 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,617
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

A daj e, jedeeem
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 15:20   #3837 (permalink)
Lutka od krvi bez trunke ideje

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 7,567
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

fbs to su cesi i to je ocito
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 15:25   #3838 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,208
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Meni je prva asocijacija na peseke da su mazni i vjerni Zakaj na to niste pomislili

Nespretna odličan crtež. Rep+ čim mogla
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 17:17   #3839 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Nespretna odličan crtež. Rep+ čim mogla
Kaj se sve naziva crtežima

ma šalim se + za trud u svakom slučaju
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 20:12   #3840 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,208
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

A čuj, to su vjerojatno i Picassu govorili
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: akcija, slike frajera

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113