| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; Da da da Sad se izvlači... Nisu ni moje proporcije nešto (mala i deblja), ali da lomim vilice (skuž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3881 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Da da da Sad se izvlači... Nisu ni moje proporcije nešto (mala i deblja), ali da lomim vilice ![]() (skužila sam na koga se odnosi koji dije, nemaš beda) ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #3882 (permalink) |
| The Eye | Re: akcija hahah onda si dobra curica xDprocita san ono doli xD ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #3883 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Citat:
![]() A i kakva god bila ti si savršena ![]() Ajmeee kolko sam samo sad pluseva zaradio...adolone ti slatkorječivo đubre ![]() ![]() ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
| | #3884 (permalink) | ||
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Citat:
![]() Imam ja ogledalo doma, ali svejedno hvala ![]() Citat:
![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | ||
| | |
| | #3885 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Dobio sam pusu, dobio sam pusu...lalalalalalala ![]() ....sad mogu ić spat sretan jer DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SAM PUSEEEEKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OD DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLINEEEEEEEEEEEEEEEEE ![]() tam dabadadam dam da dam ![]() Laku noć ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #3888 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Ajmo ne komentirati moju težinu. Hvala. ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: akcija, slike frajera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:02.

Sad se izvlači... Nisu ni moje proporcije nešto (mala i deblja), ali da lomim vilice 

onda si dobra curica xD

Nije mjesto, ali bokte mazo, ak si ti debela ja sam jebeni tenk.