| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; evo sto san napravija ajde stavi ju opet, ona je dala dvosmislen post i mora san se nasaliti s tim :/ ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4391 (permalink) |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija evo sto san napravija ajde stavi ju opet, ona je dala dvosmislen post i mora san se nasaliti s tim :/ , low, low
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #4393 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: akcija Citat:
A za onaj post od Arylin sam ja skužio da govori za onog što ga je ona stavila, ali jebiga svako drugačije protumači. Jebiga, nekrivim te zato što si to napiso, nepoznaš me, ali za ubuduće znaš. Nisam homofob, nego jednostavno nepodnosim takav način zajebancije
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. Zadnji Uredio mmrki : 23-06-08 u 21:44. | |
| | |
| | #4397 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,553
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija E Saha I Xar, pa dečki, em su vrućine, em vi, kaj me hoćete u bolnicu strpat ![]() Ajd još malo guza, ajde ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: akcija, slike frajera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:36.

ajde stavi ju opet, ona je dala dvosmislen post i mora san se nasaliti s tim :/