Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; Marko, nedaj se straponirat od strane drugih. Sam ti kelji sličke. Kad već oni neće (čast izuzetcima poput irma, droppe (...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-07-08, 16:15   #4861 (permalink)
I do not want...

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 6,961
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: akcija

Marko, nedaj se straponirat od strane drugih. Sam ti kelji sličke.

Kad već oni neće (čast izuzetcima poput irma, droppe (jest' da je dječko anderejdž ali jbga sad) i još neki su uspjeli tu i tamo ubacit sličku; neki i na pm i to nelošu (ne spasoje nisi ti u navedenome ).

Dakle em, Marko samo ti postaj. Dobre su. Repa čim mogla
Odgovori sa citatom
Star 08-07-08, 16:53   #4862 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-08-07
Godina: 15
Poruka: 2,064
dropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku dropa99 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dropa99

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Marko, nedaj se straponirat od strane drugih. Sam ti kelji sličke.
cek da uzmem riecnik

Citat:
Kad već oni neće (čast izuzetcima poput irma, droppe (jest' da je dječko anderejdž ali jbga sad) i još neki su uspjeli tu i tamo ubacit sličku; neki i na pm i to nelošu (ne spasoje nisi ti u navedenome ).
duboko zavaljuem
dropa99 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-07-08, 17:00   #4863 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,432
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
(ne spasoje nisi ti u navedenome ).
šta se sad buniš ti to voliš
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-07-08, 17:45   #4864 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,371
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg maletho_5.jpg (45.5 KB, 2 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 08-07-08, 18:31   #4865 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
jebote sad moramo bit fini prema malome

prestane li stavljat slike najebat ćemo od forumašica
hahahaha

btw,marko svaka ti dala...

edit: evo od jednog mog lege

Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 08-07-08 u 18:41.
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-08, 18:51   #4866 (permalink)
I do not want...

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 6,961
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dropa99 Pogledaj Poruke
cek da uzmem riecnik
Pitaj tetu Ankicu kaj je to, sumnjam da budeš našao pojam regularnim putem

To je više za osjet
Citat:
Pravi autor: Snjesko Bijelic Pogledaj Poruke
šta se sad buniš ti to voliš
Da, toliko da te nisam prepoznala sa hlačama on

ovo nekako gadno zvuči, kaj ne?
Odgovori sa citatom
Star 08-07-08, 19:01   #4867 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,086
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ma nek Marko il bilo tko drugi stavlja što god vama paše ili što moderatori mogu prožvakati.
Ja sam na jednom mjestu samo podsjetio što je bila izvorna ideja za ovu temu.

Ako ima kritika u ovoj temi onda one idu ženskom dijelu foruma jer je početna ideja bila da vi cure stavljate slike svojih bivših, svojih sadašnjih, svojih prijatelja, nepoznatih uhvaćenih na plaži i sl. ili da pojedini forumaši stave svoje slike.

Sad već dugo nema "pravih slika" (prevladavaju profesionalci s neta) pa sam ja, a i neki drugi to spomenuo.

Samo vi uživajte - nitko vam to ne smije zabraniti, a Marku svaka čast na trudu.
Odgovori sa citatom
Star 08-07-08, 19:27   #4868 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,321
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
:btw,marko svaka ti dala...
ma čekaj. ako mu neka da, završit će u zatvoru

neukrotiva zar želiš jadnici da zbog malo sexa provede koji mjesec u pržunu

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
edit: evo od jednog mog lege

ja san iznenađen. neukrotiva je voajer.
s mobitel slikaju kolegama pod guzu
Screamin aii poppy
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-08, 19:33   #4869 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,432
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:

Da, toliko da te nisam prepoznala sa hlačama on

ma ne

ja
Odgovori sa citatom
Star 08-07-08, 19:49   #4870 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-05-08
Godina: 14
Poruka: 843
¤M4rK0¤ će uskoro biti poznat¤M4rK0¤ će uskoro biti poznat¤M4rK0¤ će uskoro biti poznat¤M4rK0¤ će uskoro biti poznat¤M4rK0¤ će uskoro biti poznat¤M4rK0¤ će uskoro biti poznat¤M4rK0¤ će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku ¤M4rK0¤ Pošalji poruku preko AIM-a korisniku ¤M4rK0¤ Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ¤M4rK0¤ Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku ¤M4rK0¤

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
jebote sad moramo bit fini prema malome

prestane li stavljat slike najebat ćemo od forumašica
A ajde se svi jeb***, ja stavljat slike vise necu.. Niti cu doc u ovu temu..
¤M4rK0¤ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: akcija, slike frajera

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114