| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; Marko, nedaj se straponirat od strane drugih. Sam ti kelji sličke. Kad već oni neće (čast izuzetcima poput irma, droppe (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4861 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,961
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Marko, nedaj se straponirat od strane drugih. Sam ti kelji sličke. Kad već oni neće (čast izuzetcima poput irma, droppe (jest' da je dječko anderejdž ali jbga sad) i još neki su uspjeli tu i tamo ubacit sličku; neki i na pm i to nelošu (ne spasoje nisi ti u navedenome ).Dakle em, Marko samo ti postaj. Dobre su. Repa čim mogla ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #4862 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: akcija cek da uzmem riecnik ![]() Citat:
![]()
__________________ ...vumrl mi je pajcek moj... ...v štali sam ga zakopal v gnoj... ...jer pajcek se nemre dat na Mirogoj... | |
| | |
| | #4866 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,961
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Pitaj tetu Ankicu kaj je to, sumnjam da budeš našao pojam regularnim putem ![]() To je više za osjet ![]() Da, toliko da te nisam prepoznala sa hlačama on ![]() ovo nekako gadno zvuči, kaj ne? ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #4867 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: akcija Ma nek Marko il bilo tko drugi stavlja što god vama paše ili što moderatori mogu prožvakati. Ja sam na jednom mjestu samo podsjetio što je bila izvorna ideja za ovu temu. Ako ima kritika u ovoj temi onda one idu ženskom dijelu foruma jer je početna ideja bila da vi cure stavljate slike svojih bivših, svojih sadašnjih, svojih prijatelja, nepoznatih uhvaćenih na plaži i sl. ili da pojedini forumaši stave svoje slike. Sad već dugo nema "pravih slika" (prevladavaju profesionalci s neta) pa sam ja, a i neki drugi to spomenuo. Samo vi uživajte - nitko vam to ne smije zabraniti, a Marku svaka čast na trudu.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #4868 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija ma čekaj. ako mu neka da, završit će u zatvoru ![]() neukrotiva zar želiš jadnici da zbog malo sexa provede koji mjesec u pržunu ![]() ja san iznenađen. neukrotiva je voajer. s mobitel slikaju kolegama pod guzu ![]()
__________________ Temperature get to ya its about to reach Five hundred degrees In the carribean seas with the hot mommies Screamin aii poppy |
| | |
![]() |
| Tagovi: akcija, slike frajera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:51.

(ne spasoje nisi ti u navedenome
).

šta se sad buniš
ti to voliš 

ja