| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; ma neeee,smrc....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Ma imam ja poneku od nekoga, samo će mi trebati vremena da nađem koju. I da, moji dečki (frendovi, poznanici) nisu toliko nabildani ali imaju što za pokazati ![]() Tek sad vidjeh temu. Evo ti rep+
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Purger | Re: akcija Evo ovo sam stvarno ja ![]() Ako može Aurora svoje slike stavljat onda ću i ja...nemam se čega sramit...bar mislim.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Citat:
tako kad svako nesto stavi bit ce za sve,,thanx za +.....................sashasa hehe,,aj jos ak si to ti ,slikaj se ko aurorica sa kompom ![]() | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija 'Osim na Internetu gdje smo svi lijepi i zgodni', reče on nevino trepčući plavim okicama... ![]() Ali definitivno imaš oko za uhvatiti ono bitno, sudeći po kadru. ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: akcija, slike frajera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:22.

tako kad svako nesto stavi bit ce za sve,,thanx za +.....................
ak si to ti ,slikaj se ko aurorica sa kompom 
)