| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; Evo pocele padat uvrede... stvarno se neznate salit Purgeru...odlazimo iz ove okrutne teme?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5254 (permalink) |
| kviki gric O.o | Re: akcija samo da kazem...prije tvog posta je bia moj post.. koji je glasia ...''more, more, ionako ima previse'' a sad kako si ti skuzila... ko se duri... ![]() ja samo imam jako cudan smisao za humor Xar i Purger ponosno odlaze iz ove zle teme... Kraj nocne more
__________________ ~Nikad ne obnavljaj staru ljubav,jer to znači čitati istu knjigu a unaprijed znati njezin kraj~ |
| | |
| | #5258 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: akcija Prije mog pitanja, znači... I samo da znaš, kad već idete, nisam mislila na bezobrazno seksi trljanje i tako prenošenje boje (ako ti se to zgadilo i obeshrabrilo na odgovor) nego na slanje Bluetooth-om... There you go! ![]() I da, ja sam kriva, slobodno se ljutite ![]() |
| | |
| | #5260 (permalink) |
| charolastra | Re: akcija ajde dosta prepirki, na spavanje!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: akcija, slike frajera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:16.