| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; za purgera... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5295 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: akcija Pa znam... ali vidjet ces ti kak ce to izgledat za par godina... kad neces vise imat vremena za bildanje... ![]() ![]() Ne ne... ja sam.... ![]()
__________________ I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time |
| | |
| | #5297 (permalink) | |
| prof. Foruma | Citat:
...bitno da ja imam dušu...![]()
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice ![]() ...s drugom si ti,a s tobom sam ja.... ![]() ...dok se pretvarah da te volim,nisam ni slutila da te volim.. | |
| | |
| | #5299 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: akcija Kaj kak ti imas? ![]() Jesam ja danas pijan, ili na vecinu vas djeluje ova promjena vremena... nekak ste mi nejasni? ![]() Tjesi se ti tjesi... Ja se svidam osobama kojima se trebam svidat... i xar isto... jel tak xar... a ti... ocito jedino mozes zbarit trebu sa svojim plocicama... i jedino ako skarnicl stavis na glavu.... ![]() (Zajebavam se)
__________________ I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time |
| | |
![]() |
| Tagovi: akcija, slike frajera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:49.

za purgera