| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; ti mene teice zahebavaš?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #532 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Ma ne zajebavam... i ja kad sam vidila pala sam sa stolice... ono crn a sviđa mi se da bi ga odvela negdje i dobro uneredila. Ak me razumeš'
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #533 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija - muški više nisu sigurni ni u Brazilu od CP-ovki i njihovih prija s kamerama Muški skrivajte svoje pločice (ako ih imate) i bješ'te...![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #534 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Citat:
![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #535 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija A navodno da ih takvih tamo ima koliko hoš' i da vole cure koje baš i nisu savršene manekenkice poput Adriane Lime (i onih ostalih Brazilki)... znači što veća guza i sise to veće šanse da dobiješ vako nekog... ajme poludit ću...moram ju žicati da mi da još koji pic
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #538 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija A, haa- a ostale čuvaš za sebe.. Tu curama bacaš samo 'mrvice', samo jednu malu slikicu im daš... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: akcija, slike frajera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:30.

ti mene teice zahebavaš?

- muški više nisu sigurni ni u Brazilu od CP-ovki i njihovih prija s kamerama