| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; hehe,probat cu saznat... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #552 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,840
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Citat:
![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #553 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija hm....hvala, ali teška srca ću to odbiti.......imam doma jedno tijelo....ne toliko dobro, ali je meni najdraže.... ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #555 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: akcija Citat:
lijepo receno ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #556 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: akcija ej, jeb... manekenka svaka čast na sjikicama, nije me dugo bilo ovdje al sline su mi isti čas procurile... kako dobra ramena, daj bar jedno dobaci ovamo ne moraju biti dva ![]() rep+ kaj si ih nagovorila... daj još, meni se niko neće nastavit da ga sjikam... ![]() |
| | |
| | #560 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: akcija kao sto rekoh... ne volim nabildana tijela.. vise mi se svidja umjereno misicavo, samo ne nabildano ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: akcija, slike frajera |
« Mršava/ debela - komentari
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:44.

Fer plej