| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fantastichna mozda se i sretnemo vani negdi povedi xar-a da mogu birati os rec da me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5821 (permalink) |
| :crazy Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 21
Poruka: 10,667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija os rec da me mos odjebat ... ako bude xar tija vanka, ja iden samo pitanje di cu zavrsiti ![]() p.s. mojih slika u ovoj temi nece biti do nove godine sigurno...
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! |
| |
| | #5822 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 657
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija tebe odjebati, ma da.... ![]() jedan za pet, jedan za sub i koji bude bolji dobiva nagradu u ned ![]() p.s. zaš ih neće biti?
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| |
| | #5823 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija ![]() a eto tako, ne da mi se postat, a i napokon san poceja malo raditi na sebi tako nek bude vidljiva razlika ![]()
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! |
| |
| | #5824 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija pa ak nama to ne smeta, zaš tebi smeta? ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| |
| | #5825 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija ma i ne da mi se slikati, a i nemm cime sad kad san na faxu, a novi mobitel mi se ne zuri kupovat ![]()
| |
| | #5826 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija koje izvlacenje ![]()
| |
| | #5828 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija a vidiš, sad me više interesira zaš nečeš ti stavit ![]()
| |
| | #5830 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija a dobro kad je tako čekat češ i ti ![]()
| |
![]() |
| Tagovi: akcija, slike frajera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:04.

povedi xar-a da mogu birati 
... ako bude xar tija vanka, ja iden
samo pitanje di cu zavrsiti 

čekat češ i ti