| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: carica dečki a meni nitko guze da pokaže uf carice ali si sirokogrudna, mislim na ovu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6102 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 657
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| |
| | #6103 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: akcija Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | ||
| |
| | #6104 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 657
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija oggy, ja volim skembice ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| |
| | #6107 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 23
Poruka: 1,664
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Citat:
![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! | |
| |
| | #6109 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: akcija jel ko stavio smješne slike.. danas smi se smije..
__________________ .. ekspert s mobilnim tehnologijama... .. jako sam zao... .. svi me se boje.. izgledam ko strašilo .. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave... |
| |
![]() |
| Tagovi: akcija, slike frajera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:03.

a meni nitko guze da pokaže

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!

.. svi me se boje.. izgledam ko strašilo