| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: avelana carlito ti si jedan cangrizavi jajan ! A tvoje kritike na temu Hrv je išla ovako : ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7031 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Citat:
![]() Citat:
![]() btw.na ovom forumu po meni postoje prelipe cure koje se toliko baš i ne eksponiraju,sve šta je javno automatski nije tajno i samim time izloženo je i kritikom/ocijenom..zar je zločin napisati ono šta stvarno misliš ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... Zadnji Uredio carllito : 13-10-08 u 00:18. | ||
| | |
| | #7032 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,512
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Mislim da ste dovoljno dugo radili chat iz ove teme. Zamolit ću vas samo jednom da se s osobnim prepucavanjima prebacite ili na pm-ove ili na druge prikladnije teme, a onda ću vam počet dijelit kartone i brisat postove.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #7033 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Citat:
![]() White devil- odbojkaši su pravi macani!
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. | |
| | |
| | #7034 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Citat:
![]() Dorina, ništa... ja i ti smo nerazumne kravetine i u biti smo mi krive. Dalmatinci i isprike, how lovely ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #7035 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Citat:
Ja nemam takve prijatelje ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #7036 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija ^ Lol... Postoji mogućnost da posjete Hrvatsku sljedeće godine... O tome ću na vrijeme obavijestiti sve zainteresirane forumašice...Obećavam. ![]()
__________________ Kako ide ona Španjolska: 'Ko se mača lača - lakukarača! |
| | |
| | #7039 (permalink) | ||
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,360
Nisam znala da su samo komplimenti ono sto je ocekivano, a li ne vidim zasto bi nju obeshrabrilo nesto sto kaze jedan carllito! ...dok ostali balave za tim sisama!Citat:
![]()
__________________ It's not over till you're underground... | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: akcija, slike frajera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:13.

ali morala sam ga ostaviti jer nije mogao podnijeti moju nimfomaniju.

Ja nemam takve prijatelje