Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: avelana carlito ti si jedan cangrizavi jajan ! A tvoje kritike na temu Hrv je išla ovako : ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-10-08, 00:15   #7031 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,832
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Re: akcija

Citat:
Pravi autor: avelana Pogledaj Poruke
carlito ti si jedan cangrizavi jajan ! A tvoje kritike na temu Hrv je išla ovako : te sise su vidjele teretanu samo iz tramvaja 11 koji je tuda prolazio..!
ispravak,možda je i tramvaj broj 13..ona je stavila svoju sliku a ja napisa ono šta mislin,jebote koji zločin

Citat:
prestrašno da jedan covik od svojih 30 godina se takvom spikom obrušava na mladu djevojku.. !
znači postoje godine kad ti je sve lipo i prihvaćaš svit u idealnim omjerima,zamisli teoriju

btw.na ovom forumu po meni postoje prelipe cure koje se toliko baš i ne eksponiraju,sve šta je javno automatski nije tajno i samim time izloženo je i kritikom/ocijenom..zar je zločin napisati ono šta stvarno misliš

Zadnji Uredio carllito : 13-10-08 u 00:18.
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 00:17   #7032 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,512
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Mislim da ste dovoljno dugo radili chat iz ove teme. Zamolit ću vas samo jednom da se s osobnim prepucavanjima prebacite ili na pm-ove ili na druge prikladnije teme, a onda ću vam počet dijelit kartone i brisat postove.
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 08:49   #7033 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 1,284
tendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Ma nisam ljepša, vidiš da imam bad hair day ali morala sam ga ostaviti jer nije mogao podnijeti moju nimfomaniju.
Jaaaaaaaaaoooooooooooo

White devil- odbojkaši su pravi macani!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 09:58   #7034 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,740
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke

btw.zanimljivo kako neke "žene" sve uzimaju zdravo za gotovo i ne prihvaćaju nikakvu priču/ispriku/događaj/spriječenost osim koju sama sebi vizualizira u vlastitim moždanim stanicama
Jaooooooo kako mi je ovo poznato... jaooooooooooo

Dorina, ništa... ja i ti smo nerazumne kravetine i u biti smo mi krive.

Dalmatinci i isprike, how lovely
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 11:22   #7035 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,629
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Emperor666 Pogledaj Poruke
Uz dopuštenje frenda sa slike (skroz lijevo), evo nešto za naše curke...
Ideš miki Ja nemam takve prijatelje
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 11:26   #7036 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 1,529
Emperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masiEmperor666 je dragulj u masi

^ Lol... Postoji mogućnost da posjete Hrvatsku sljedeće godine... O tome ću na vrijeme obavijestiti sve zainteresirane forumašice...Obećavam.
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 11:37   #7037 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 5,762
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan

a ti obavjesti tamo mlade amaterke da ja možda dolazim....
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 11:40   #7038 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,298
DinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masiDinoB je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

My Baby Does the Hanky (S)Panky
DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 11:46   #7039 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 6,360
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Citat:
carlito ti si jedan cangrizavi jajan ! A tvoje kritike na temu Hrv je išla ovako : te sise su vidjele teretanu samo iz tramvaja 11 koji je tuda prolazio..
jeste da je njegov komentar vrlo neugodno cuti/procitati, narocito osobi kojoj je upucen, ali, s druge strane, decko ima pravo iskazati svoje misljenje o ponudjenom, jel'?

Nisam znala da su samo komplimenti ono sto je ocekivano, a li ne vidim zasto bi nju obeshrabrilo nesto sto kaze jedan carllito!...dok ostali balave za tim sisama!

Citat:
a da ne govorim o tvojim ucestalim provokacijama na neciji izgled..
Samo zbog toga ja i ne stavljam svoju sliku!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 11:55   #7040 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Poruka: 5,762
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Samo zbog toga ja i ne stavljam svoju sliku!
sereš a dobri smo si....

daj vajt stavi...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: akcija, slike frajera

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114