| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; Avelana, i carlito, pofajtajte se ovdje http://www.croportal.net/forum/bas-r...t-topik-43099/... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7053 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,434
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija nađite si svoj topic! uostalom, imate neukrotiva chat offtopic topic
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. Santa baby, so hurry down the chimney tonight |
| | |
| | #7054 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Citat:
![]() Citat:
i mene to zbunjuje max ![]() isprike dotičnoj ako sam bio previše izravan ali zašto bi mora lagati/muljati/ ako mi se nešta/neko ne sviđa !?
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... Zadnji Uredio carllito : 13-10-08 u 15:15. | ||
| | |
| | #7056 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Citat:
![]() Samo ti hoću pokazati smisao isprike. Npr., isprika za Černobil: ispričavamo se, atomska nam je pala. Jbga., žao nam je. Uzmi bilo kaj; ispričavam se za bilo kakvu štetu. Mislim šteta je napravljena, koji mi q vrijedi isprika ![]() Pogotovo ako svjesno čini štetu. @ znam da je OT i da će carlitto ovo shvatiti doslovno - nije, uvedi malo apstrakcije u shvaćanje ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #7057 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Citat:
Citat:
prijavit ću vas fifa-i zbog rasizma : ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound | ||
| | |
| | #7059 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: akcija .. to ti je ono.. jeli rođena s tim ili je to černobil... ![]() uskoro ču pozelenit...
__________________ .. ekspert s mobilnim tehnologijama... .. jako sam zao... .. svi me se boje.. izgledam ko strašilo .. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave... Zadnji Uredio Grof Vuger : 13-10-08 u 18:43. |
| | |
![]() |
| Tagovi: akcija, slike frajera |
« Mršava/ debela - komentari
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:39.

, ovo sam uvik isticala kao nešto naj, naj...

.. svi me se boje.. izgledam ko strašilo