Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; Avelana, i carlito, pofajtajte se ovdje http://www.croportal.net/forum/bas-r...t-topik-43099/...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-10-08, 13:02   #7051 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 1,434
tendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznat
Re: akcija

Avelana, i carlito, pofajtajte se ovdje

http://www.croportal.net/forum/bas-r...t-topik-43099/

Santa baby, so hurry down the chimney tonight
tendre poison je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 13:05   #7052 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 6,201
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan

a di da se ja i vajt hvalimo?
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 13:14   #7053 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 1,434
tendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznat

nađite si svoj topic!
uostalom, imate neukrotiva chat offtopic topic

Santa baby, so hurry down the chimney tonight
tendre poison je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 15:07   #7054 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,930
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Jaooooooo kako mi je ovo poznato... jaooooooooooo
Dorina, ništa... ja i ti smo nerazumne kravetine i u biti smo mi krive.
niko nije kriv,krivo je katkad obećati nešta šta nemožeš ispuniti i ništa više,niko nije spominja krave dapače o vama i dalje sve najbolje

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
..ali, s druge strane, decko ima pravo iskazati svoje misljenje o ponudjenom, jel'?
možda su se očekivali samo komplimenti a s druge strane možda je samo moja izjava bila istinita bez imalo lažanog uljepšavanja i superlativa,zločin je govoriti ono šta stvarno misliš!??

Citat:
.. Nisam znala da su samo komplimenti ono sto je ocekivano
i mene to zbunjuje max

Citat:
Pravi autor: avelana Pogledaj Poruke
White.. al to se moze izrec na puno blazi nacin, cuj ne svidja mi se i okej.. ! Naravno da treba ocekivat i loše komentare.. al brate mili imaj ukusa i stila.. ne budi tako PLOŠAN!
isprike dotičnoj ako sam bio previše izravan ali zašto bi mora lagati/muljati/ ako mi se nešta/neko ne sviđa !?

Zadnji Uredio carllito : 13-10-08 u 15:15.
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 16:11   #7055 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 24
Poruka: 1,267
latoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu aurulatoa ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
, ovo sam uvik isticala kao nešto naj, naj...
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 17:53   #7056 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,050
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
učinjeno pa nebi da se radi o razmjerima svjetske nuklearne katastrofe tipa černobil al o.k.
Naravno da nije u tome rangu

Samo ti hoću pokazati smisao isprike.
Npr., isprika za Černobil: ispričavamo se, atomska nam je pala. Jbga., žao nam je.

Uzmi bilo kaj; ispričavam se za bilo kakvu štetu. Mislim šteta je napravljena, koji mi q vrijedi isprika

Pogotovo ako svjesno čini štetu.

@ znam da je OT i da će carlitto ovo shvatiti doslovno - nije, uvedi malo apstrakcije u shvaćanje
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 17:55   #7057 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,388
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
ma jok.. oni su tako topli,smišni, muzikalni..
Al kad cangrizavost rezultira paranjem neba nosom.. dešava se ZLOBA
Citat:
Onda mi mozes reci i ovako!

Aha, a u svoj toj toplini i muzikalnosti, nikad ne znas kad ce da ti uvale!
Citat:
E a mora i galeb da živi..
ja san zgrožen ovakvin ponašenjem i stereotipiziranjen nas dalmatinaca
prijavit ću vas fifa-i zbog rasizma :
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 18:31   #7058 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,476
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Zasto?

To citirano je kompliment!!
And with soft deceitful wiles.
white devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 18:36   #7059 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-09-08
Godina: 18
Poruka: 1,116
Grof Vuger se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Grof Vuger Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Grof Vuger

.. to ti je ono.. jeli rođena s tim ili je to černobil...

uskoro ču pozelenit...

Zadnji Uredio Grof Vuger : 13-10-08 u 18:43.
Grof Vuger je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 22:35   #7060 (permalink)
Banned

Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
avelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auruavelana ima spektakularnu auru

nema slikica
avelana je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: akcija, slike frajera

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114