| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi akcija u Društvo forumu; pa jeli moguce da niti 1 slikicu nema nitko,,ma neee,svi andjelici... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: akcija hmm imam, al slike su od meni predrage osobe da bih ju dijelila s drugima muwahahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Kajje, malo adrenalina nije nikog ubilo... ![]() A ti pošalji nekome tko zna pa ti ih on vrati obezglavljene da ih možeš staviti na forum, ili se lako naučiš u nekom programu za obradu slika (Photoshop, a Manekenka ti može dati instrukcije za Paint koji ti dođe uz Windowse). EDIT Otvoriš sliku u Paintu, pa klikneš na iscrtkani pravokutnik i klikneš te označiš dio koji želiš cenzurirati (mislim da bi me cure ubile kad ne bih naglasio da je glavu preporučljivo maknuti, a ostale dijelove tijela nema potrebe cenzurirati ) i stisneš del na tastaturi. Ako je to to snimiš sliku pod drugim imenom i tu uploadaš, a ako nije stisneš ctrl+z i pokušavaš ponovo dok ne uspiješ
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. Zadnji Uredio Wolf-HR : 12-06-07 u 00:27. |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: akcija Citat:
![]()
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena | |
| | |
![]() |
| Tagovi: akcija, slike frajera |
« Mršava/ debela - komentari
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:46.