| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bojenje kose u Društvo forumu; ok,tnx..fala na savjetima....budem probala..pa kud puklo da puklo....hehe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Bojenje kose ne nazalost.. prvu sijedu sam nasla prije 2 godine i cuvam ju ![]() a ove nove mi je nasao decko.. onda frizerka, a onda sam i ja primjetila jos koju jbt.. sve skupa 10ak komada.. kmeeee
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Bojenje kose da, istina, i ja sam se malo sokirala al zadnjih pol godine mi je bilo dosta stresno pa me nekako i ne cudi..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-08-08 Lokacija: iz mora:)
Poruka: 1,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojenje kose Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ My name is Blue,Bety Blue | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bojenje, kose |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:42.

jbt.. sve skupa 10ak komada.. kmeeee