| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bojenje kose u Društvo forumu; joj, krivo sam post stavila pa cu ga ovdje prebacit Ovako... ja molim za savjet Mene je odjednom puklo u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 461
![]() | Re: Bojenje kose joj, krivo sam post stavila pa cu ga ovdje prebacit Ovako... ja molim za savjet ![]() Mene je odjednom puklo u glavu da budem plava.. ali ne bas totalno plava, vec svjetlija...primjerice kao antonija šola... na ovoj prvoj slici... a imam boju onako smećkastu kao što sada ima jessica alba... i ne zelim se blajhat jer znam da full unistava kosu (a uz to imam crveni pigment pa bi trebalo over and over), al sam mislila kupit običnu plavu boju za kosu i ofarbat se... mislite da bi uspjelo?? |
| | |
| | #113 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojenje kose Takve promjene iz tamnijeg u svjetlije nitko ne bi trebao raditi sam kod kuce. Nema sanse da ti uspije ovo sto si zamislila.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
![]() |
| Tagovi: bojenje, kose |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:36.