| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bojenje kose u Društvo forumu; Ja se nisam farbala sto godina. Zadnji put sam na ljeto stavila tamni kolor šampon i isprao mi se za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Bojenje kose već tjedan dana crna,ali mi se ne sviđa.fali mi moja plava kosa ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Bojenje kose mislim da na svakom najbolje stoji njegova prirodna boja......ja imam prirodno tamno smeđu kosu,ko plava se ne mogu ni zamislit.....nisam se nikad farbala,kad krenu sijede,ima vremena....... ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-08-07
Poruka: 14
![]() | Re: Bojenje kose Nesuđena plavuša zarobljena u tijelu brinete, trenutačno (već dvije godine i ne planiram mijenjati) zadovoljna crvenokosa (vatreno). I mogu reći da mi bolje stoji nego prirodna. Čak je i mama to potvrdila. ![]() A kod frajera volim sve: smeđokosi, crnokosi, prirodni, ofarbani, dugokosi, čupavi, ćelavi... Nije bitno. Bila s jednim plavo-crvenim (ne plavo - biondo, nego plavo kao nebo. Hmmm, izgledao je kao Papa Štrumf, ali meni je bio ), |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Starter | Re: Bojenje kose meni je sad konacno moja plava najbolja ![]() al ja mjenjam misljenje iz dana u dan pa ko zna, iduci tjedan mi bu opet crvena super, onda crna...ah jesam komplicirana....
__________________ Friendship is love minus sex and plus reason. Love is friendship plus sex and minus reason. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter | Re: Bojenje kose e, to imam na glavi ![]() najljepša boja... pa ona koja nekome najbolje stoji. Meni, smatram, bolje stoji ova koja je par nijensi svjetljija od prirodne jer sam malo aristokratske boje puti ![]()
__________________ Uostalom, mislim da Kartagu treba razoriti! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bojenje, kose |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:52.

),