| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bojenje kose u Društvo forumu; imam smeđu kosu i farbam se najviše 2-3 puta godišnje samo eto da malo za nijansu bude ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: iz šume Blairwitch...
Poruka: 1,129
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojenje kose imam smeđu kosu i farbam se najviše 2-3 puta godišnje samo eto da malo za nijansu bude drugačija...
__________________ ...ah što volim ovaj režim, plaća ide, a ja ležim... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: Bojenje kose Rowanne znači "little red one". dakle, crveno... (rubin crvena, intenzivna crvena ili katkad tamnocrvena). Bila sam svakakva - prirodno smeđokosa, sa pramenovima svih boja - ružičastih, plavih, crvenih, crnih... Zatim sam neko vrijeme bila tamno smeđa, boja čokolade, pa gotovo plavuša, zatim narančasta, i sada sam konačno zadovoljna sa crvenom |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bojenje kose Jednom sam si u životu farbao kosu i to na nagovor sestre u crvenu, čak sam se i slikao tako za osobnu ![]() Nikad više, ostajem na smeđoj boji...
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Bojenje kose Probala sam svašta, najgore sam izgledala kao plavuša, najstarije kao crvenokosa. Sada sam vjerna smeđoj (koja mi je i prirodna)
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 86
![]() | Re: Bojenje kose Ja sam bila crvena, a sad sam plava, par nijansi svjetlija od prirodne. Farbam se kad vidim da je potrebno
__________________ Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. ![]() (S. Beckett) |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-07 Godina: 20
Poruka: 30
![]() | Re: Bojenje kose imam smeđu kosu. najdraže i najljepše su mi sve nijanse smeđe, zavisi kako koju fazu imam a kad bi mi netko garantirao da će mi kosa ostat zdrava i prekrasna i tralala i nakon što se ofarbam, ofarbala bi se u vatreno crvenu
__________________ hahaha...hehehe!!!!!!!!!! hi! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bojenje, kose |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:04.