| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bojenje kose u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Maja Cvj. Prirodno sam crna,a farbam se u plavo.Dva puta mesečno jer me nerviraju izrasci. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 591
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojenje kose prirodna mi je svijetlo-smeđa, a trenutno crna. ipak, najbolje mi je bilo kad sam imala neku tamno-crveno-smeđu, prejebena boja. i najbolje mi je stajala uz prirodno bili ten i smeđe oči...hmm, mogla bi se opet obojat tako....da, odlučeno je. sljedeći tjedan ![]()
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-10-07 Godina: 20
Poruka: 30
![]() | Re: Bojenje kose Citat:
![]() i ma kuzim te. da me nije strah da ce mi se totalno osusit (ko sto skoro je prije par godina) i ja bi se stalno farbala...wee, svako malo druga boja. ma meni se boja uvijek drukcije primi, neki ludi pigment imam
__________________ hahaha...hehehe!!!!!!!!!! hi! | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-07 Godina: 40
Poruka: 37
![]() | Re: Bojenje kose Eto,moram se nadovezati.I ja imam neki lud pigment.Svaki put stavljam12%hydrogen jer drugačije ne bih mogla izvući normalnu plavu boju.Kada sam probala sa 9% bila sam narandžasta!Ali zato negujem kosu pakovanjima od maslinovog ulja i žumanca. Nezadovoljna sam i farbama.Sve se spiraju,tako da posle izvesnog vremena,mimo crnog izraska budem i svetlo smeđa pri korenu. Ima li neko iskustva s farbama koje su dobre? |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: rijeka Godina: 27
Poruka: 209
![]() | Re: Bojenje kose bila sam crvena,plava,crna,sa pramenovima,bez pramenova,sve sam probala i onda sam stala.osisala se prije cca 2god na kratko da odrezem svu obojanu kosu i sada sam prirodna brineta,farba me nece vidjeti dok ne posijedim.kosa je puno lijepša i zdravija,ima prirodan sjaj i hvala bogu nema izrasta
__________________ |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 425
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bojenje kose Ako je uredna i nekome lijepo stoji, onda je svejedno kakva je..Meni osobno se vise svidja tamnija kosa..ali jedino sto mi je odutno pa makar i na zdravoj kosi je izrast u jakom kontrastu od prirodne kose,pogotovo zblajhana skurena kosa i crni izrast, to mi je uzas.. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-08 Lokacija: Malešnica Godina: 38
Poruka: 172
![]() | Re: Bojenje kose Imala sam 15 godina kad sam se prvi put ofarbala - u crno, i od tada sam crna. Više uopće nemam pojma kakva mi je prirodna boja ![]()
__________________ Ne idem na kave... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bojenje, kose |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:21.