| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bojenje kose u Društvo forumu; Volim eksperimentirati sa kosom. Često stavljam preljeve (i to one iz Dm-a, Pallete)... Bila sam plavuša, sada sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 461
![]() | Re: Bojenje kose Volim eksperimentirati sa kosom. Često stavljam preljeve (i to one iz Dm-a, Pallete)... Bila sam plavuša, sada sam nekako smeđa sa crvenkastim odsjajem i to me pomalo živcira. No, prirodno je najbolje.... |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Bojenje kose hmm..bojenje nikak da s tim završim...bojala sam se jedno tri godine u crveno i sad pokušavam to prekrit ali mi ne ide baš...uvijek mi ostane onaj crveni odsjaj....grrrr
__________________ Ja nikada ne pijem,osim kad sam sama ili sa prijateljima! |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Bojenje kose uhh namucit ces se s tim.. ja sam se ofarbala u smedje (nakon blajhanja) u 2. mj. prosle godine i jos uvijek imam malo plavog na vrhovima..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Bojenje kose ehehe ak se mislis vratit na svoju prirodnu, sve ces to morat pretrpit ja sam cak i jednim dijelom pozalila sto sto sam se prestala farbat jer sam otkrila da imam sijede nema ih puno, al ono.. kmeee
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Banned | Re: Bojenje kose čuj..ja sam bila crna par godina... i sad sam svjetlo smeđa... kakvu smeđu kupuješ? uzimaj svjetlo smeđu svaki put... nemoj uzimat boju čokolade jel to ti vuče na crvenkasto... edit:shelby jel se ti zezaš sa sijedima? Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 30-07-08 u 13:17. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bojenje, kose |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:10.

ja sam cak i jednim dijelom pozalila sto sto sam se prestala farbat jer sam otkrila da imam sijede
nema ih puno, al ono..
kmeee