| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? u Društvo forumu; Negdje sam čitala da muškarci koji preferiraju male cice imaju malu onu stvar. A pogotovo oni koji vole male ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 29
Poruka: 338
![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Negdje sam čitala da muškarci koji preferiraju male cice imaju malu onu stvar. A pogotovo oni koji vole male guze imaju malog jer im navodno veća guza čini Njega još manjeg. ![]() |
| | |
| | #143 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,366
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Za muski rod svaka IRL sisa je jaaako dobra sisa. Sisama na fotkama ili filmovima se mogu naci zamjerke jer su samo to: "Sise na fotki ili filmu". IRL sisa je ipak nesto sasvim drugo ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #144 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,366
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Kaj si ju nacrtala onda na sebi? ![]() In Real Life
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #147 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-10-06
Poruka: 253
![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
Ja sam imao razne faze u životu, i volio ovakve ili onakve, male ili velike, ali sad sam u fazi što moćnije to raskošnije(po ovom tvom pročitanom) i ošo ga mjerit, (nisam dugo), MAJKU MU, ni mm se nije povećao , morat ću opet na male preć... da se ne iznenadim kad se neka guzata izbaci, pa di ću ga nać...j.... te živote!!!!!!!!!! ![]() | |
| | |
| | #148 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-04-07 Lokacija: ST Godina: 28
Poruka: 28
![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Pa ljudi molim lipo zar nije najvažnije da je žena cila u svemu proporcijalna..kad je sve kako triba usklađeno na svako misto nje onda je i lipa..........ako npr. muškarac voli samo velike bubs onda ga sigurno nije briga za tu ženu u kompletu!
__________________ ..dama i djevojčica.. dobra vila i zla vještica.. sestra,majka i drugarica.. ljubavnica i domaćica.. |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 25-04-07 Godina: 33
Poruka: 26
![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? zakaj u Zenskom Kutku nije obradjena tema: je li muska velicina bitna ? kakva sise vole - to neka oni obradjuju - nije me briga. Ja sam sa svojima zadovoljna, a to bi trebala biti i svaka zena! |
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| Prvi put | Baltazar | Baš Razno | 10 | 28-12-05 19:00 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:37.

Ja sam imao razne faze u životu, i volio ovakve ili onakve, male ili velike, ali sad sam u fazi što moćnije to raskošnije(po ovom tvom pročitanom) i ošo ga mjerit, (nisam dugo), MAJKU MU, ni mm se nije povećao