| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? u Društvo forumu; ja iskreno jos nisam čula za frajera da će pogledat na cesti zensku s jadnom dvojkicom prije nego onu s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 86
![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? ja iskreno jos nisam čula za frajera da će pogledat na cesti zensku s jadnom dvojkicom prije nego onu s velikim dudama.......pa to je cista glupost...slazem se da zena je najljepša ak je proporcionalno gradjena, da je sve na mjestu i svugdje mesa ima koliko treba, ni vise ni manje ![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' |
| | |
| | #152 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
zanimljiva teorija
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? | |
| | |
| | #153 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Jebeš male i velike čiće, važno je da je osoba lijepa u duši i normalno da ima lijepo lice, jel to je prvo što ja npr.zapazim kod žene lice, noge itd... Važno je stvarno da ima peronality jel koliko sam žena ja upoznao i nisu imale ono nešto, a to je osobnost i svoje ja... ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #154 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
ne znam...... slazem se u potpunosti, ali sumnjam da ces u nekom bircu doc prije curi s dvojkom koja je u dolceviti i pokusat je upoznat nego neku s 4 koa ima neki topić di su joj cjele vani | |
| | |
| | #155 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Malo san se i zajebava u postu, ali san pretežito reka šta mislin.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #156 (permalink) | |
| Banned | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
| |
| | |
| | #158 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,961
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? svatko će prije pogledati ono što "upada", normalno da će prije pogledati 4 nego 2. pa i cure to rade! ali, njihova veličina nije bitna. ja imam male i nikada ih nebi ni povećala, a ni jedan dečko nije se žalio na njih. one su dio mene, a ne ja!
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Banned | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? petica ti ne može ne upast u oči ... ali to ne znači da mi je ljepša. ono kaj je bitno? (po redu) 1) da ih ipak ima, dakle od dvojke na gore 2) čvrstoća - kao što sam reko, bolje čvrsto, a manje, nego veliko i mekano ... 3) oblik i izgled |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,512
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Čvrstoća nema veze s veličinom. Imate onu temu ružne sise, sve su male i spuštene. Naravno da su ljepše one oblikovane i čvrste ali to nema veze s tim jesu li male ili velike. Jer imaš i malih a mekanih i opuštenih.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| Prvi put | Baltazar | Baš Razno | 10 | 28-12-05 19:00 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:48.

zanimljiva teorija

ne znam...... slazem se u potpunosti, ali sumnjam da ces u nekom bircu doc prije curi s dvojkom koja je u dolceviti i pokusat je upoznat nego neku s 4 koa ima neki topić di su joj cjele vani