| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? u Društvo forumu; Pa naravno, ali mi ipak nisu sexi cure sa 8 sisa:... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #182 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? [quote=Maslow;326460]Pa naravno, ali mi ipak nisu sexi cure sa 8 sisa: ne znaš šta propuštaš.... ![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #185 (permalink) |
| charolastra | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Jel nemaju krave 4 sise ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #187 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Pojma nemam. Nije mi jedino jasno kako snesu mlijeko u tetrapaku, a da ne probiju kutije? I kako su sve kutije jednake. I kad daju čokoladno mlijeko da ki one prvo pojedu kakao, ili se kakao dodaje kasnije?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 30-05-07 u 00:26. |
| | |
| | #188 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... | |
| | |
| | #189 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? bravo kravo tako je. OŽEŽI
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #190 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
Provjerio sam u enciklopediji. Krave stvarno imaju samo 4 sise, ali mi se svejedno ne sviđaju. Na kužim šta će im 4 sise kad imaju samo jedno tele.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| Prvi put | Baltazar | Baš Razno | 10 | 28-12-05 19:00 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:32.

tako je. OŽEŽI