Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: blackdevilles a s cim bi ih ti usporedio?? vodenim balonima??? Joq... Pa u balon stane i dvije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-06-07, 16:20   #201 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi?

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
a s cim bi ih ti usporedio?? vodenim balonima???
Joq... Pa u balon stane i dvije litre vode ako imaš sreće...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 06:23   #202 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 60
Teško je bit ja se izdvaja iz mase

male definitivno.velike cice žele samo frustrirani moroni koji nisu dobijali dovoljno mamine sise
Teško je bit ja je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 06:36   #203 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-11-07
Godina: 28
Poruka: 15
gorgon gorgon gorgon gorgon gorgon

ajde da ožiim ovu temu; moja cura je zgodna, manekenka je i vitka je, ima jebeno dobru guzu ali su joj sise dvojka....mene to malo jebe...ne znam, možda sam malo prezahtjevan, ali...sad zbog mene želi pod nož da ih napumpa!!! Zbog toga se osjećam ko najgori gad. Volim je i stalo mi je do nje. Već smo šest godina skupa. Jesmo li mi muškarci stvarno toliko opsjednuti dvjema sisama da nam one sjebu nešto tako lijepo kao što je višegodišnja veza s curom koju voliš
gorgon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 09:50   #204 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,101
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: gorgon Pogledaj Poruke
Jesmo li mi muškarci stvarno toliko opsjednuti dvjema sisama da nam one sjebu nešto tako lijepo kao što je višegodišnja veza s curom koju voliš
bolje postavi pitanje ovako:
"Jesi li TI sjeban da upropastiš to?"
Star 06-11-07, 10:25   #205 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,050
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
ajde da ožiim ovu temu; moja cura je zgodna, manekenka je i vitka je, ima jebeno dobru guzu ali su joj sise dvojka....mene to malo jebe...ne znam, možda sam malo prezahtjevan, ali...sad zbog mene želi pod nož da ih napumpa!!! Zbog toga se osjećam ko najgori gad. Volim je i stalo mi je do nje. Već smo šest godina skupa. Jesmo li mi muškarci stvarno toliko opsjednuti dvjema sisama da nam one sjebu nešto tako lijepo kao što je višegodišnja veza s curom koju voliš
Super, izgledat će ko čačkalica na koju si naboo dvije masline. I nisu svi gamad, tj. niste svi gamad... Valjda.
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 13:21   #206 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,399
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ne znam ja koliko si joj to nabijao na nos kad se odlučila posjetiti glumičića..
Star 07-11-07, 05:51   #207 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-11-07
Godina: 28
Poruka: 15
gorgon gorgon gorgon gorgon gorgon

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
bolje postavi pitanje ovako:
"Jesi li TI sjeban da upropastiš to?"
Izgleda da sam sjeban do jaja, tražim neko savršenstvo. Ja sam kriv za njezine komplekse i odluke o operaciji i sad osjećam krivnju. Žao mi je, a opet priželjkujem da baš to napravi...
Star 07-11-07, 08:59   #208 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Izgleda da sam sjeban do jaja, tražim neko savršenstvo. Ja sam kriv za njezine komplekse i odluke o operaciji i sad osjećam krivnju. Žao mi je, a opet priželjkujem da baš to napravi...
Kad se ti pogledaš u ogledalo, jel ti pada na pamet nešto rezat

...i šta će ti te pčele-smajlići? Možda da si stavio koji od ovih
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 12:45   #209 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Žao mi je, a opet priželjkujem da baš to napravi...
Kak ti je onda žao, ako to priželjkuješ?

A tko bi platio tu operaciju? Ti?
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 21:07   #210 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

srednje

auuuu... - 419.... pa šta ti se desilo?
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sise

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 13 17-09-08 20:49
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
pitalice vicevi Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 8 18-05-07 00:12
Prvi put Baltazar Baš Razno 10 28-12-05 19:00

Trenutno vrijeme na forumu: 08:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114