| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: blackdevilles a s cim bi ih ti usporedio?? vodenim balonima??? Joq... Pa u balon stane i dvije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #201 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Joq... Pa u balon stane i dvije litre vode ako imaš sreće... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #203 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-11-07 Lokacija: druga dimenzija Godina: 28
Poruka: 15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? ajde da ožiim ovu temu; moja cura je zgodna, manekenka je i vitka je, ima jebeno dobru guzu ali su joj sise dvojka....mene to malo jebe...ne znam, možda sam malo prezahtjevan, ali...sad zbog mene želi pod nož da ih napumpa!!! Zbog toga se osjećam ko najgori gad. Volim je i stalo mi je do nje. Već smo šest godina skupa. Jesmo li mi muškarci stvarno toliko opsjednuti dvjema sisama da nam one sjebu nešto tako lijepo kao što je višegodišnja veza s curom koju voliš |
| | |
| | #204 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
"Jesi li TI sjeban da upropastiš to?" ![]()
__________________ | |
| | |
| | #205 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #207 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-11-07 Lokacija: druga dimenzija Godina: 28
Poruka: 15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Izgleda da sam sjeban do jaja, tražim neko savršenstvo. Ja sam kriv za njezine komplekse i odluke o operaciji i sad osjećam krivnju. Žao mi je, a opet priželjkujem da baš to napravi... ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #208 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ...i šta će ti te pčele-smajlići? Možda da si stavio koji od ovih ![]() ![]() | |
| | |
| | #209 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Kak ti je onda žao, ako to priželjkuješ? A tko bi platio tu operaciju? Ti?
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| Prvi put | Baltazar | Baš Razno | 10 | 28-12-05 19:00 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:38.

Kak ti je onda žao, ako to priželjkuješ?