| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: gorgon ajde da oživim ovu temu oživio si je sa stilom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #212 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #213 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 164
![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Ja sam jednog tipa spucala jer mi je stavio negativni komentar na grudi.... Idi pa si nadji koje ti pasu.... Smatram takve tipove krajnje nezrelima i iskreno pozelim da ostanu sami do kraja zivota. Sto se opcenito tice iz vlastitog iskustva mislim da je bitnije je li cura zgodna i da li se svidja , onako komplet tom tipu....ako je to tako onda nece imati zamjerke na njene sise....pa bile one i dvojcice. Lana Banely isto nema neke sise pa rijetko cujem negativni komentar na njenu pojavu. A ima ih jos takvih. PRema tome sise nisu presudne mozda je presudnije lice i kompletna pojava ako cemo o cisto fizickom izgledu govoriti.... . Bar u vecini slucajeva.Ja sam recimo cura koja bi se mozda mogla nazvati zgodnom ali isto nemam velike grudi , makar nisu ni pretjerano male. A imala sam kolegicu koja je zbilja imala velike grudi ali je sva bila nezgrapna i nelijepa.Radje bih ipak da sam ja kao ja sa manjim nego kao ona ..... Zadnji Uredio Afrodita72 : 08-11-07 u 20:48. |
| | |
| | #214 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
![]() iako sam i ja u načelu za prirodno, pa kakvo je takvo je nekom će se svidjet!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" Zadnji Uredio L o r e n a : 08-11-07 u 22:21. | |
| | |
| | #215 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 164
![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
| |
| | |
| | #219 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| Prvi put | Baltazar | Baš Razno | 10 | 28-12-05 19:00 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:23.

. Bar u vecini slucajeva.