Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: gorgon ajde da oživim ovu temu oživio si je sa stilom...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-11-07, 09:00   #211 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi?

Citat:
Pravi autor: gorgon Pogledaj Poruke
ajde da oživim ovu temu
oživio si je sa stilom
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 09:29   #212 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
ajde da ožiim ovu temu; moja cura je zgodna, manekenka je i vitka je, ima jebeno dobru guzu ali su joj sise dvojka....mene to malo jebe...ne znam, možda sam malo prezahtjevan, ali...sad zbog mene želi pod nož da ih napumpa!!! Zbog toga se osjećam ko najgori gad. Volim je i stalo mi je do nje. Već smo šest godina skupa. Jesmo li mi muškarci stvarno toliko opsjednuti dvjema sisama da nam one sjebu nešto tako lijepo kao što je višegodišnja veza s curom koju voliš
Bože sveti.........ne znam tko je tu luđi; ti koji curu tjeraš pod nož ili onda koja bi to zbog tebe učinila!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 20:44   #213 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 164
Afrodita72 se izdvaja iz mase

Ja sam jednog tipa spucala jer mi je stavio negativni komentar na grudi....

Idi pa si nadji koje ti pasu....

Smatram takve tipove krajnje nezrelima i iskreno pozelim da ostanu sami do kraja zivota.
Sto se opcenito tice iz vlastitog iskustva mislim da je bitnije je li cura zgodna i da li se svidja , onako komplet tom tipu....ako je to tako onda nece imati zamjerke na njene sise....pa bile one i dvojcice. Lana Banely isto nema neke sise pa rijetko cujem negativni komentar na njenu pojavu. A ima ih jos takvih.
PRema tome sise nisu presudne mozda je presudnije lice i kompletna pojava ako cemo o cisto fizickom izgledu govoriti..... Bar u vecini slucajeva.

Ja sam recimo cura koja bi se mozda mogla nazvati zgodnom ali isto nemam velike grudi , makar nisu ni pretjerano male. A imala sam kolegicu koja je zbilja imala velike grudi ali je sva bila nezgrapna i nelijepa.Radje bih ipak da sam ja kao ja sa manjim nego kao ona .....

Zadnji Uredio Afrodita72 : 08-11-07 u 20:48.
Afrodita72 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 22:18   #214 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Ma ja nisam siguran ni u to da je koža prava (ma znam da je).
Silikoni su interesantni samo za gledanje, a praktično su užasni.
Dvije tvrde, gumene lopte, kao da igraš vaterpolo.
Jednostavno ne možeš zaboravit da je to plastika.
Ja sam protiv silikonskih sisa.
Postoje i drugačiji estetsko hiruški zahvati koji daju izgled i osjećaj prirodne dojke.
ne znam ko ti je rekao da su silikoni takvi. to je jako uznapredovalo tako da ti sa 100% sigurnosti mogu reći da je razlika ali doslovno minimalna, jer se radi od potpuno drugačijeg materijala a ne od silikona.. i princip je drugačiji tako da više nema onog loptastog tvrdog oblika, a curama se čak pruža mogučnost da grudi povečaju vlastitim masnim tkivom (od kojeg se grudi zapravo i sastoje) i tada razlike uopće nema! vjerujem da je to sve u podsvjesti ali stvarno to nije ko nekad!
iako sam i ja u načelu za prirodno, pa kakvo je takvo je nekom će se svidjet!

Zadnji Uredio L o r e n a : 08-11-07 u 22:21.
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 22:21   #215 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 164
Afrodita72 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
ne znam ko ti je rekao da su silikoni takvi. to je jako uznapredovalo tako da ti sa 100% sigurnosti mogu reći da je razlika ali doslovno minimalna, jer se radi od potpuno drugačijeg materijala a ne od silikona.. i princip je drugačiji tako da više nema onog loptastog tvrdog oblika, a curama se čak pruža mogučnost da grudi povečaju vlastitim masnim tkivom (od kojeg se grudi zapravo i sastoje) i tada razlike uopće nema! vjerujem da je to sve u podsvjesti ali stvarno to nije ko nekad!
Da ja sam isto cula za takve stvari....jednog dana ako budem bila izrazito nezadovoljna svojim grudima mozda i odem na malo preprevljanje.......
Afrodita72 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 22:26   #216 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,594
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

ma vole vece...zato sam ja uvijek sama
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 22:36   #217 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,903
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
ma vole vece...zato sam ja uvijek sama
Star 08-11-07, 22:55   #218 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,594
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
znaci zbog neceg drugog sam ja sama

Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 01:16   #219 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Citat:
ajde da ožiim ovu temu; moja cura je zgodna, manekenka je i vitka je, ima jebeno dobru guzu ali su joj sise dvojka....mene to malo jebe...ne znam, možda sam malo prezahtjevan, ali...sad zbog mene želi pod nož da ih napumpa!!! Zbog toga se osjećam ko najgori gad. Volim je i stalo mi je do nje. Već smo šest godina skupa. Jesmo li mi muškarci stvarno toliko opsjednuti dvjema sisama da nam one sjebu nešto tako lijepo kao što je višegodišnja veza s curom koju voliš
bekame jesi to ti maj love
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 01:20   #220 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,507
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

ja volim sise od Tanje Tomić
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sise

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 13 17-09-08 20:49
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
pitalice vicevi Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 8 18-05-07 00:12
Prvi put Baltazar Baš Razno 10 28-12-05 19:00

Trenutno vrijeme na forumu: 01:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114