| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fL/.\Sh pa sta ako ima silikone? pa koža je prava Jesi li ti ikad imao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
Jesi li ti ikad imao priliku držat u ruci silikoniziranu žensku sisu (na koju je pričvršćena živa žena) Ja jesam... bljaaaaaak Fuj odvratno grozno! to jedino dobro izgleda, a sve drugo je katastrofa! Silikone treba zakonom zabranit!! | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Ne veli se bljak nego to mi ne paše, a i ono kaj tebi ne paše nekom drugom je super... Zakon je nasilnik nad prirodom čovijeka!
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #23 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? A silikon je siledžija nad prirodom sise! OK, u pravu si - to mi ne paše... a najiskrenije sumnjam da ikome paše... to je samo lijepo za vidit, a za osjetit mislim da je stvarno očajno... Nikako ne mogu shvatit zašto žene to rade sebi... ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
..zbog nas muškaraca, isto kao što mi zbog njih uzgajamo pivski trbuščić ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? meni do prije par godina je bila hebena špica vidit curu sa bomba sisama od silikona... ono totalno sam poipizdio kad sam vidio kako stoje i kako su čvrste... izgleda da sam se bio previse nauzivao prirodnih pa sam htio precui na nesto drugacije... ali ukusi su razliciti i to hocu reci. tebi se ne svidja to je ok, nekome drugome se svidja i to je isto ok. zasto odmah diskriminirati nesto jer ti se ne svidja?
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #26 (permalink) | |
![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
![]()
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? srednje naravno... ne prevelike, ne preobjesene itd, ne prevelike... silikoni nikako, cim vidim kako umjetno stoje splasne raspolozenje ![]() anyway, stvar je u kompromisu, dogovorit cemo se ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? nema do prirodno lijepih čvstih mladih sisa sa malo vecim bradavicama ko sunce koje žari i pali a suze ti same teku kad ih gledas nema nista bolje od toga
| | |
| | #29 (permalink) | |
![]()
| | |
| | #30 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? 100 ljudi 100 čudi 100 žena 200 sisa ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 19:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Prvi put | Baltazar | Baš Razno | 10 | 28-12-05 18:00 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.

pa koža je prava