Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fL/.\Sh pa sta ako ima silikone? pa koža je prava Jesi li ti ikad imao ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-06, 13:48   #21 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi?

Citat:
Pravi autor: fL/.\Sh
pa sta ako ima silikone? pa koža je prava

Jesi li ti ikad imao priliku držat u ruci silikoniziranu žensku sisu (na koju je pričvršćena živa žena)

Ja jesam... bljaaaaaak Fuj odvratno grozno!

to jedino dobro izgleda, a sve drugo je katastrofa!

Silikone treba zakonom zabranit!!
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 13:58   #22 (permalink)
Photoshop freak

Datum registracije: 31-01-05
Godina: 86
Poruka: 2,081
fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fL/.\Sh

Ne veli se bljak nego to mi ne paše, a i ono kaj tebi ne paše nekom drugom je super... Zakon je nasilnik nad prirodom čovijeka!
fL/.\Sh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 14:00   #23 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

A silikon je siledžija nad prirodom sise!

OK, u pravu si - to mi ne paše... a najiskrenije sumnjam da ikome paše... to je samo lijepo za vidit, a za osjetit mislim da je stvarno očajno...

Nikako ne mogu shvatit zašto žene to rade sebi...
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 14:06   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 903
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk
A silikon je siledžija nad prirodom sise!

OK, u pravu si - to mi ne paše... a najiskrenije sumnjam da ikome paše... to je samo lijepo za vidit, a za osjetit mislim da je stvarno očajno...

Nikako ne mogu shvatit zašto žene to rade sebi...
A što misliš zašto rade?! ..zbog nas muškaraca, isto kao što mi zbog njih uzgajamo pivski trbuščić
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 14:06   #25 (permalink)
Photoshop freak

fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat

meni do prije par godina je bila hebena špica vidit curu sa bomba sisama od silikona... ono totalno sam poipizdio kad sam vidio kako stoje i kako su čvrste... izgleda da sam se bio previse nauzivao prirodnih pa sam htio precui na nesto drugacije... ali ukusi su razliciti i to hocu reci. tebi se ne svidja to je ok, nekome drugome se svidja i to je isto ok. zasto odmah diskriminirati nesto jer ti se ne svidja?
fL/.\Sh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 14:09   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: fL/.\Sh
meni do prije par godina je bila hebena špica vidit curu sa bomba sisama od silikona... ono totalno sam poipizdio kad sam vidio kako stoje i kako su čvrste... izgleda da sam se bio previse nauzivao prirodnih pa sam htio precui na nesto drugacije... ali ukusi su razliciti i to hocu reci. tebi se ne svidja to je ok, nekome drugome se svidja i to je isto ok. zasto odmah diskriminirati nesto jer ti se ne svidja.
Meni je to isto lijepo za vidjet, moram priznat nisam imao prilike dirat silikonske sise, ipak se držim provjereno prirodnih, al ako mi dođu pod ruku neću ih odbit
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 14:11   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-09-05
Godina: 23
Poruka: 357
Piratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono neštoPiratron ima ono nešto

srednje naravno... ne prevelike, ne preobjesene itd, ne prevelike...
silikoni nikako, cim vidim kako umjetno stoje splasne raspolozenje

anyway, stvar je u kompromisu, dogovorit cemo se
Piratron je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 14:17   #28 (permalink)
Photoshop freak

nema do prirodno lijepih čvstih mladih sisa sa malo vecim bradavicama ko sunce koje žari i pali a suze ti same teku kad ih gledas nema nista bolje od toga
fL/.\Sh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 14:17   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: TezVi
srednje naravno... ne prevelike, ne preobjesene itd, ne prevelike...
silikoni nikako, cim vidim kako umjetno stoje splasne raspolozenje
Ako su loše napravljene i meni će past raspoloženje, naravno prirodne imaju prednost, al sisa je sisa, žena je žena...ili još bolje sisa do sise, žena..
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 14:18   #30 (permalink)
Photoshop freak

100 ljudi 100 čudi
100 žena 200 sisa
fL/.\Sh je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sise

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 13 17-09-08 19:49
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
pitalice vicevi Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 8 17-05-07 23:12
Prvi put Baltazar Baš Razno 10 28-12-05 18:00

Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114