| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fL/.\Sh 100 ljudi 100 čudi 100 žena 200 sisa upravo tako... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
upravo tako ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,957
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
upravo tako...meni se obočno ne sviđa kada cura ima male sise...volim srednje ili vece..i da dobro stoje...to mi je jebeno ženstveno...i još ako žena zna dobro upakirati..... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? pita klinac: bakooo! jel se smijem igrati sa tvojom sisom? kaze baka: ajde, ali neidi daleko ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Veteran | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Svima nama se sviđaju ovakve ili onakve sise, veće ili manje. Meni osobno srednje pa recimo i male više nego neke ogromne . I naravno prirodne .E sad , imam jedno pitanje za dečke ovdje na forumu, za sve koji u detalje opisuju koje su im sise najljepše. Što bi napravili da cura s kojom ste počeli nekakvu ozbiljniju vezu ima potpuno drugačije sise od onih koje su vama savršene? Na primjer, upoznate neku curu, privuče vas zbog nečega, čak i dobro obučena izgleda, postepeno je bolje upoznate, poznanstvo preraste u vezu i dođe trenutak kad se prvi put skine pred vama i onda lagani šok, skine grudnjak (u kojem su sise sasvim dobro izgledale) i sise joj se spuste ko dvije vrećice, ono katastrofa od sisa, ima sise kakve svi opisuju da su im najružnije . Maštali ste o recimo dobro oblikovanoj trojki a dobili ste trojku spuštenu do pupka. Jel bi vas to počelo lagano odbijati od te cure, jel bi vas proganjalo to kaj ima „ružne“ sise i s vremenom bi ta veza oslabila i na kraju pukla zbog toga ili bi se pomirili s tim što imate i uživali u vezi koja je u ostalim stvarima super... ...i na netu pasli oči u vama omiljenim oblicima sisa ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
| |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Pa recimo da nas ima svakakovih. Meni sise danas više ne predstavljaju ništa posebno, ali znam prijatelje koji nisu htjeli vezu s curom malih sisa. Stotka ili ništa.(G ili H) Bile su sporedne i intelektualne vrijednosti. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
![]() | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-06
Poruka: 212
![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
uuffffffffff......imam nekakav sličan problem...nisu joj ružne sise ali su joj malene...dvojkica....prije mi je sve bilo super ali zadnjih par mjeseci me to opasno počelo jebat....želim veče cice | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Veteran | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Prvi put | Baltazar | Baš Razno | 10 | 28-12-05 18:00 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:35.

.
..zbog nas muškaraca, isto kao što mi zbog njih uzgajamo pivski trbuščić