| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? u Društvo forumu; E pa bome stvarno NIJE SVE RAVNO U SLAVONIJI!!! Ove mlade curice imat će jako problema s kičmom ak im &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 734
![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? E pa bome stvarno NIJE SVE RAVNO U SLAVONIJI!!! Ove mlade curice imat će jako problema s kičmom ak im "pluća" i dalje budu toliko rasla! Da ne moram poslije objašnjavat, al mislim da ste skužili, kod nas se kaže za sise...pluća, kao ono "Jes vidio kolka pluća ova ima??" Svašta, al istina.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Mlade sise dobro stoje do prve trudnoće, zapravo u samoj trudnoći i za vrijeme laktacije i jesu njaljepše, ali poslije laktacije i najbolje i najljepše obavezno moraju pasti. Da li bi bilo normalno da se netko razvede od žene zato što joj sise više nisu onakove kakove je platio kad se ženio??? |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,704
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
Gle i ja sam iz tvog posta gore isto zaključio.. ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
Nisam napisao male nego mlade. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Prvi put | Baltazar | Baš Razno | 10 | 28-12-05 18:00 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:54.

---ex moderator---