| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? u Društvo forumu; Ne, ne može njoj narasti dodatno, može biti i da su joj sad takve u pubertetu a kasnije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,512
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Ne, ne može njoj narasti dodatno, može biti i da su joj sad takve u pubertetu a kasnije se malčice smanje, a osim toga "malo veća četvorka" nisu tolike sisurine da te mogu od toga bolit leđa, od 6 - i ce već da, ako imaš kao Kravićka ili ona Stefani.... leđa su je bolila jer nije nosila odgovarajući grudnjak, i sam si rekao, uredski posao.. A ni tebi k**** nije rastao više poslije 15. zar ne ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
![]() ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. | |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Citat:
Je, rastao je, kaj ti znaš... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Ja imam dvojčicu i ne bole me leđa od njih... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #85 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Može, ali ne toliko da bi ona imala zdravstvenih problema.. najvjerojatnije da su joj sad dosegle punu veličinu.
| | |
| | #87 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Stefani su sa 19 tek počele rasti... Malo je teško komentiratipošto ne znam kako je građena, u svakom slučaju, mislim da 4 sa 15 godina nije dobra stvar, jer ako nastavi rasti, a grudi ostanu iste cijeli gornji dio tijela će joj se razvijati ubrzanije, kako bi pratio poveće (za te godine) grudi. Ne, kao u 200... Oš vidit?? ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. Zadnji Uredio Wamp : 26-03-07 u 17:17. | |
| | |
| | #89 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Pa da ali nije to prerano.... pusti Stefani, ona je fenomen ako se počela razvijati sa 11-13 onda joj to što ona ima četvorku sa 15 nije prerano. Ja sam se rano razvila i čak su mi u pubertetu bile veće nego sad, i nikakvih ja bolova nemam, niti su mi prevelike, četvorka je taman.
| | |
| | #90 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bra codes-I vjecita dilema, da li muskarci vole manje ili vece grudi? Zaš, pa ne bi ja tebe tražio da mi pokažeš svoje... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| Prvi put | Baltazar | Baš Razno | 10 | 28-12-05 19:00 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:52.

ako se počela razvijati sa 11-13 onda joj to što ona ima četvorku sa 15 nije prerano. Ja sam se rano razvila i čak su mi u pubertetu bile veće nego sad, i nikakvih ja bolova nemam, niti su mi prevelike, četvorka je taman.