Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Catfight u Društvo forumu; Ne znam da li ovo spada ovamo, ali meni je bilo najlogičnije da to stavim u ženski kutak: http://www....

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-05-08, 01:25   #1 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,396
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Catfight

Ne znam da li ovo spada ovamo, ali meni je bilo najlogičnije da to stavim u ženski kutak:

http://www.vidmax.com/index.php/videos/view/2832

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 08:44   #2 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,371
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost
Re: Catfight

džiiizssss...kakva tuča... brrrrr...nije mi baš lijepo gledati ovo
Star 21-05-08, 09:04   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,581
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

nevjerojatno...nitko od oviš muških debila (sori,al to tu jesu) ne bi ih razdvojio nego navijaju kreteni
prestrašno!!
People couldn't believe what I'd become...
nespretna je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 09:11   #4 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,304
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Vidio davno. Tuča je BTW bila "ugovorena" ali svejedno je jadno vidjeti 2 cure kako se tuku. Nespretna nemoj se živcirati. Dođi kod mene na kavu da se "potučemo" i da se smiriš malo.
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 09:26   #5 (permalink)
Do'h!

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,839
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Koji luđaci... Nisam odgledao do kraja, ali dobar Ground 'n Pound na početku, ne mogu vjerovat da ju nije dokrajčila
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 12:25   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Kak se šoraju curke

Ja mislim da bi se svaka cura trebala znati dobro potuću, barem da bih trebala znat dobro nekoga zveknut...

Naravno da nije neka razbijačica ili sileđija neki...

Ali ako je potrebno da zna fino zveknut

Ovo je malo tu mač šorica...
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 12:28   #7 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

preglupo... pogotovo dio s nozem

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.

Zadnji Uredio Sahataba : 21-05-08 u 12:31.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 12:30   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 872
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Joj kako bi ovoj kravi sprašio jedan Mawashi geri
u glavu pa bi onda vidla kaj bi tukla....sramota
Primitivizam...
Odgovori sa citatom
Star 21-05-08, 12:54   #9 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,371
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
Ja mislim da bi se svaka cura trebala znati dobro poševiti, barem da bih trebala znat dobro blowjob odraditi...

Star 21-05-08, 12:58   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke

Bahahahah

Joj fbs...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114