| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Catfight u Društvo forumu; Ne znam da li ovo spada ovamo, ali meni je bilo najlogičnije da to stavim u ženski kutak: http://www.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Nježni predator | Catfight Ne znam da li ovo spada ovamo, ali meni je bilo najlogičnije da to stavim u ženski kutak: http://www.vidmax.com/index.php/videos/view/2832
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Catfight nevjerojatno...nitko od oviš muških debila (sori,al to tu jesu) ne bi ih razdvojio nego navijaju kreteni ![]() prestrašno!!
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Catfight Vidio davno. Tuča je BTW bila "ugovorena" ali svejedno je jadno vidjeti 2 cure kako se tuku. Nespretna nemoj se živcirati. Dođi kod mene na kavu da se "potučemo" i da se smiriš malo. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Catfight Kak se šoraju curke ![]() Ja mislim da bi se svaka cura trebala znati dobro potuću, barem da bih trebala znat dobro nekoga zveknut... Naravno da nije neka razbijačica ili sileđija neki... Ali ako je potrebno da zna fino zveknut ![]() Ovo je malo tu mač šorica...
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #7 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Catfight preglupo... pogotovo dio s nozem ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 21-05-08 u 12:31. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:56.