| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cellulite X - Encian u Društvo forumu; Cellulite X Prehrana s visokim udjelom jednostavnih šećera osim što doprinosi povećanom unosu kalorija u kombinaciji sa sjedilačkim načinom života ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cellulite X Prehrana s visokim udjelom jednostavnih šećera osim što doprinosi povećanom unosu kalorija u kombinaciji sa sjedilačkim načinom života doprinosi da se sav višak šećera pretvara u masnoću koja se pohranjuje u masnim stanicama, koje uslijed toga povećavaju svoj volumen. Dio tih masnih stanica nalazi se i ispod kože. Dok smo mlađi i naše vezivno tkivo je jače tako da ne dozvoljava da se te masne naslage pomiću prema površini kože, međutim tijekom vremena vezivno tkivo slabi te nije više u mogućnosti držati masne stanice koje dolaze bliže površini kože i postaju vidljive, a osim toga zbog povećanog volumena pritišću i okolne kapilare tako da slabi i cirkulacija, a time i opskrbu tkiva hranjivim tvarima i uklanjanje štetnih. Da bi se spriječilo povećanje masnih stanica potrebno je smanjiti i pohranjivanje viška šećera u masnoću u tome efikasnu ulogu ima Pomactiv, tvar iz jabuke koju nije moguće pronaći niti u jednom drugom voću ili povrću. Encianov preparat Cellulite X sadrži 30 mg Pomactiva koji zbog smanjene apsorpcije šećera samnjuje i skladištenje masnoće te povećanje volumena masnih stanica, što u konačnici uzrokuje smanjenje celulita i mršavljenje. Da li još netko koristi ovaj proizvod? Ja sam ga nedavno počela koristiti (prije nekih mjesec i pol), pa me zanima da li ima još netko da "razmijenimo" iskustva.....
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Cellulite X - Encian ne,sprečavam celulit na druge načine.najviše celulit otklanja trčanje natašte...pijen masu zelenog čaja jer ne sjećam se zašto ali pomaže... i uvik radin neke vježbe...ne koristim preparate jer ne virujen u to....iman neke prije koje su ga pune a koriste to ,pa im ne pomaže niš.jbg moaš kombinirat sve a ne samo mazanje i siđenje ddok čekaš da se kilo kreme osuši.....tablete-hm,ne.stara mi je tako neš koristila ali rezultat je kratkotrajan...
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ................sad sam se dala u sve to..........i vježbam, i pazim što i koliko jedem i pijem te tabletice, jer su kao ono prirodni proizvod, reklamiraju ih u onim novinama zdrav život, pa eto malo i povjerovala da nisu jako štetne....... nekako mi tako lakše, popijem jednu dnevno i ne mislim više na to..........prelijena sam da se mažem svako jutro ili večer.......jedino još da pijem i taj zeleni čaj.........pa ćemo vidjeti.........inače nisam ni imala nešto puno celulita, ali mislim da je i ovo počelo djelovati........ ili sam si to samo umislila........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: celulit |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:59.

ili sam si to samo umislila........