Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 18

Cemu sva ta(da mi oprostiš) feministička sranja?

Raspravljate o temi Cemu sva ta(da mi oprostiš) feministička sranja? u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; feministkinje zapravo ne poduzimaju apsolutno ništa kako bi pomogle "potlacenim ženama kojima je tako teško na ovom svijetu kojim vladaju ...

prof. Foruma Avatar od korisnika hernija
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    1,610
    Liked
    3 times

Cemu sva ta(da mi oprostiš) feministička sranja?

feministkinje zapravo ne poduzimaju apsolutno ništa kako bi pomogle "potlacenim ženama kojima je tako teško na ovom svijetu kojim vladaju ta zlocesta bića - muškarci".
    Jedino što feministice rade jest to što konstantno govore protiv muškaraca i omalovažavaju ih, a žene uzdišu do nebesa. niti su sve žene dobre, niti su svi muškarci loši.. no one to jednostavno negiraju i svoje frustracije i ocito nezadovoljstva vlastitim ljubavnim životom pokazuju besmislenim omalovažavanjem ljudskog roda.

Feministice su od žena napravile mimoze!
    Feministice žele prikazati žene kao snažna bića, a zapravo su ih ucinile još krhkijima nego što su bile.

cemu sve to?

Regularni forumas Avatar od korisnika Tenisačica-zg
    Datum registracije
    15-07-07
    Poruka
    407
    Liked
    0 times

Re: Cemu sva ta(da mi oprostiš) feministička sranja?

Kompleksi dovode do stvaranja različitih udruga i organizacija,...što je i ovdje slučaj... to su uglavnom nedoj*** tetke s lošim frizurama koje su imale jednu lošu vezu u životu i sad pljuju po cijelom muškom rodu. Gade mi se,a istodobno ih i žalim.
    Been there,done that....

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Feministice su bile one zene koje su se zalagale za pravo glasa, za to da zene dospiju u politiku, da bude ravnopravne muskarcu u svim poljima.. Nemoj sve trpati u isti kos.
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

Datum registracije
    15-07-07
    Poruka
    407
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
    Feministice su bile one zene koje su se zalagale za pravo glasa, za to da zene dospiju u politiku, da bude ravnopravne muskarcu u svim poljima.. Nemoj sve trpati u isti kos.
    Rekla sam uglavnom...stojim iza toga. Uostalom to je nekad bilo potrebno i svaka čast onima koje su se izborile za prava žena,al daleko je to danas od onog što je nekad bilo...
    Been there,done that....

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Hernija, jel uvodan tekst tvoj ili si ga od nekud prepisala? Majke mi, kao da ga je pisao netko tko je ili s Marsa pao, ili je u školi markirao sa satova povijesti. Ili možda čak i muškarac.

Prouči si položaj žena kroz povijest, tko su bile sufražetkinje i kojim su se načinima borile za ženska prava, pa će ti onda možda biti jasno "čemu sve to".

Čemu takav negativan naslov teme?

Citat Pravi autor: Tenisačica-zg Pogledaj Poruke
    Rekla sam uglavnom...stojim iza toga. Uostalom to je nekad bilo potrebno i svaka čast onima koje su se izborile za prava žena,al daleko je to danas od onog što je nekad bilo...
    Pustimo na stranu ekstremizam i komplekse (iako mi nije baš jasno kakve kompleksi imaju veze s organizacijom udruga), borba za ljudska prava (pa i žensku ravnopravnost, zaštita žena) je nešto što bi trebalo biti pohvalno i mislim da je to itekako potrebno u današnjem svijetu sakaćenja genitalija, diskriminacije po spolovima, boji kože, trgovine ljudima i svih ostalih strahota koje se nažalost još uvijek događaju...

V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,656
    Liked
    508 times

Feministkinje ne podržavam u nekim stvarima ,jer sve što je ekstremno nije mi drago...ali nesmijemo zaboraviti da nema tih feminističkih udruga mnoge zlostavljane i pretučene žene danas nebi bile žive ili bi i dalje živjele svoje živote u strahu od svojih "jačih" polovica.. prema tom takve udruge trebaju postojati iz razloga tog ,da žene koje nisu imale sreće u životu pa se udale za prave muškarce, da se mogu skloniti u tzv. sigurne kuće koje su feministkinje osnovale upravo za spas tih žena i njihove djece.
    zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
    i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše

Datum registracije
    15-07-07
    Poruka
    407
    Liked
    0 times

Svaka čast,jasno da bez takvih organizacija u svijetu bi vladao kaos,bar mnogo veći nego sad...al činjenica je da velik dio žena danas koji pristupa feminističkim organizacijama ima krive poglede na svijet,okrivljuje muški rod za sve loše što se njima dogodilo i onda se okreću takvim organizacijama u želji da se ostvare ili dokažu pred tim istim muškaricima koji su ih 'bešćutno povrijedili'...cilj da ostvare ženska prava shvaćaju na skroz drugačiji način što se meni nimalo ne sviđa i takve žene ne pomažu ženskom rodu nego ga samo blate sa svojim jadnim ponašanjem.
    Been there,done that....

prof. Foruma Avatar od korisnika hernija
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    1,610
    Liked
    3 times

ma sve to razumin, al današnje feministice..to mi ne leži.

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Feministkinje su žene s mudima.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Regularni forumaš Avatar od korisnika sikolino
    Datum registracije
    21-04-08
    Starost
    30
    Poruka
    286
    Liked
    0 times

Paradoks je da se feminemke bore za slobode i prava (a time i za dostojanstvenije viđenje istih,vjerujem) žena a u isto vrijeme se druge žene skidaju po reklamama,spotovima itd.
    Feminemke promiču "sposobnost i pamet" a ima puno žena koje unatoč obrazovanju i samostalnosti završe kao kućanice bogatih muževa SVOJOM VOLJOM.
    Dakle,nekada su žene (neke,ne sve) bile kućanice zbog okolnosti a sada to isto svojom voljom?
    Zanimao bi me odgovor neke feministice....
    Podržavam prava žena naravno!

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku