| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Chippendales striperi/performeri u Društvo forumu; E pa drage moje cure... Chippendales su snažni i hebeni striperi - performeri i izgledaju mrak. Pravi su profesionalci i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Chippendales striperi/performeri E pa drage moje cure... Chippendales su snažni i hebeni striperi - performeri i izgledaju mrak. Pravi su profesionalci i posao obavljaju besprijekorno. Imali su svoj show u zagrebačkom Bestu na koji sam ja išla, ali (uvijek taj ali sve pokvari ) sam došla prekasno jer sam išla na salsu glupu, reko to će još trajat ne budu tak brzo svršili Ali jesu, gotovo je bilo već u pola 12, li došla sam na slikanje Možda ću postat fotke di sam ja s njima, kak su mi bili mrak i slatki i ful su pristupačni. Nikad si neću oprostit kaj ih nisam otišla na vrijeme pogledati njihov show, makar sama, nebi mi bio bed... Kod nas su bili desetorica, al mi se nije dalo tražiti svačija imena pa evo nekih : Billy Jeffrey, Chaun Thomas, Lanne Paton, Mike Sullivan , David Abrams, Kevin Cornell ..... Meni se dopao taj Kevin, baš mi je nekakav sav životinjski Frendica me zajebavala da je ko Konan da nisam normalna ![]() Eto i njihove stranice pa uživajte, ja jesam ![]() ![]() Chippendales Online The Ultimate Girls Night Out |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Chippendales striperi/performeri A jadna mala... Pa šta mene nisi zvala?! To jednostavno nije fer :durimse Idući put računaj na mene i Dorinu. Doletavamo.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Chippendales striperi/performeri Evo ovako..... Prvi je Kevin (the Konan ) Ovog u sredini ne znam, nije bio, treći je naš Billy ![]() ![]() I još malo Billyja, kaj nije cjatki mali... Ja bi ga za doma, ima lijepu tetovažu... ![]() ![]() Pa slijedi Chaun Thomas... Crnac s prekrasnim plavim očima, s najslađim koje sam ikada vidjela, krasno mu stoje.... ![]() ![]() Nema puno fotka, eto videić ![]() Las Vegas Chippendales Performer Chippendales Chaun Thomas Reveals all! Zadnji Uredio dadyml : 12-11-07 u 22:32. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Chippendales striperi/performeri Pa ono, svaka zabava je ok. Ovaj u sredini je neloš , samo da nema talijanku, ovi su plavi, ali... nema veze ... tjela... ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Chippendales striperi/performeri bas su mi...... ![]() ne svidaju mi se ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Chippendales striperi/performeri Nema puno fotki Chauna... Našla al nemrem stavit, al budem ![]() No, dosta slatkog plavookog tipića..... Ajdmo na druge Pa slijedi Lane Patton --------->![]() ![]() Zakaj su tak slabi s tim fotkama il ih nema, il ih ne mogu stavit Moram iskopat negdje, al zato ih neće bit puno... Al bit će zadovoljavajuće ![]() Svi mi imaju tak dobra tijela.... Meni se sviđaju, ja ne znam kak vama ![]() Nakon kaj postam ove kaj su bili postat ću one šta nisu ![]() Baš mi ih je ugodno tražiti .... ![]() Zadnji Uredio dadyml : 13-11-07 u 22:06. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Chippendales striperi/performeri Nakon mnogo živciranaj i neuspjeha raznih, napokon (i uz pomoć d svemogućeg daidze ) evo slikičica!!!! Pa opet Chaun :........:![]() ![]() ![]() Nadalje .....Lane Patton, meni baš u faci nije, ali teleso hmm, teleso je njami ![]() ![]() ![]() ![]() Pa slijedi Mike Sullivan... Go sully go sully go sully, vikaše mu u nedjelju... Bio je izabran za muškarca Novembera!![]() ![]() ![]() Inače, Chippendalsi sebe ne smatraju samo striperima, već kao talentiranim izvođačima i performerima gdje pokazuju svoje kvalitete plesa, glume i ostalog. A bome imaju šta i pokazati ![]() Zadnji Uredio daidza : 13-11-07 u 23:17. |
| | |
![]() |
| Tagovi: chippendales, mis ici, mus karci, performeri, snazni, striperi, zgodni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.

) sam došla prekasno jer sam išla na salsu glupu, reko to će još trajat ne budu tak brzo svršili
Ali jesu, gotovo je bilo već u pola 12, li došla sam na slikanje
Možda ću postat fotke di sam ja s njima, kak su mi bili mrak i slatki i ful su pristupačni. Nikad si neću oprostit kaj ih nisam otišla na vrijeme pogledati njihov show, makar sama, nebi mi bio bed...
, David Abrams, Kevin Cornell
..... 

Ajdmo na druge 

) evo slikičica!!!! Pa opet Chaun :........:

Bio je izabran za muškarca Novembera!