Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Chippendales striperi/performeri u Društvo forumu; E pa drage moje cure... Chippendales su snažni i hebeni striperi - performeri i izgledaju mrak. Pravi su profesionalci i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-11-07, 12:44   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 1,895
dadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml
Chippendales striperi/performeri

E pa drage moje cure...

Chippendales su snažni i hebeni striperi - performeri i izgledaju mrak. Pravi su profesionalci i posao obavljaju besprijekorno. Imali su svoj show u zagrebačkom Bestu na koji sam ja išla, ali (uvijek taj ali sve pokvari ) sam došla prekasno jer sam išla na salsu glupu, reko to će još trajat ne budu tak brzo svršili Ali jesu, gotovo je bilo već u pola 12, li došla sam na slikanje Možda ću postat fotke di sam ja s njima, kak su mi bili mrak i slatki i ful su pristupačni. Nikad si neću oprostit kaj ih nisam otišla na vrijeme pogledati njihov show, makar sama, nebi mi bio bed...

Kod nas su bili desetorica, al mi se nije dalo tražiti svačija imena pa evo nekih : Billy Jeffrey, Chaun Thomas, Lanne Paton, Mike Sullivan , David Abrams, Kevin Cornell .....

Meni se dopao taj Kevin, baš mi je nekakav sav životinjski Frendica me zajebavala da je ko Konan da nisam normalna

Eto i njihove stranice pa uživajte, ja jesam

Chippendales Online The Ultimate Girls Night Out
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 22:12   #2 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,555
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Chippendales striperi/performeri

A jadna mala...
Pa šta mene nisi zvala?! To jednostavno nije fer :durimse

Idući put računaj na mene i Dorinu. Doletavamo.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 22:26   #3 (permalink)
prof. Foruma

dadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobar

Evo ovako..... Prvi je Kevin (the Konan ) Ovog u sredini ne znam, nije bio, treći je naš Billy

I još malo Billyja, kaj nije cjatki mali... Ja bi ga za doma, ima lijepu tetovažu...

Pa slijedi Chaun Thomas... Crnac s prekrasnim plavim očima, s najslađim koje sam ikada vidjela, krasno mu stoje....

Nema puno fotka, eto videić

Las Vegas Chippendales Performer Chippendales Chaun Thomas Reveals all!

Zadnji Uredio dadyml : 12-11-07 u 22:32.
dadyml je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 22:52   #4 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Pa ono, svaka zabava je ok.
Ovaj u sredini je neloš , samo da nema talijanku, ovi su plavi, ali... nema veze ... tjela...
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 01:37   #5 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,185
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

zgodni stričeki

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 08:36   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,569
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Evo ti na dady! Zbog salse i spojenih lopatica ti propustiš šou od deset takvih macana
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 18:24   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

bas su mi......

ne svidaju mi se
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 22:00   #8 (permalink)
prof. Foruma

Nema puno fotki Chauna... Našla al nemrem stavit, al budem

No, dosta slatkog plavookog tipića..... Ajdmo na druge Pa slijedi Lane Patton --------->

Zakaj su tak slabi s tim fotkama il ih nema, il ih ne mogu stavit Moram iskopat negdje, al zato ih neće bit puno... Al bit će zadovoljavajuće

Svi mi imaju tak dobra tijela.... Meni se sviđaju, ja ne znam kak vama

Nakon kaj postam ove kaj su bili postat ću one šta nisu
Baš mi ih je ugodno tražiti ....

Zadnji Uredio dadyml : 13-11-07 u 22:06.
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 22:23   #9 (permalink)
prof. Foruma

E ja dađem sliku, pa moram skinut pa aploudat pa stavi tu pa malo zajebava oće neće oće neće --> ma mora!

Pa dakle: Chaun

Zadnji Uredio dadyml : 13-11-07 u 22:32.
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 22:58   #10 (permalink)
prof. Foruma

Nakon mnogo živciranaj i neuspjeha raznih, napokon (i uz pomoć d svemogućeg daidze ) evo slikičica!!!! Pa opet Chaun :........:

Nadalje .....Lane Patton, meni baš u faci nije, ali teleso hmm, teleso je njami

Pa slijedi Mike Sullivan... Go sully go sully go sully, vikaše mu u nedjelju... Bio je izabran za muškarca Novembera!

Inače, Chippendalsi sebe ne smatraju samo striperima, već kao talentiranim izvođačima i performerima gdje pokazuju svoje kvalitete plesa, glume i ostalog. A bome imaju šta i pokazati

Zadnji Uredio daidza : 13-11-07 u 23:17.
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: chippendales, mis ici, mus karci, performeri, snazni, striperi, zgodni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103