| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Chippendales striperi/performeri u Društvo forumu; Nisam dugo tu pisala... Evo i dokaza da sam bila tamo, da ne bi bilo nismo znali Baš su mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Chippendales striperi/performeri Nisam dugo tu pisala... Evo i dokaza da sam bila tamo, da ne bi bilo nismo znali Baš su mi simpa... Kaj nikog ne zanima niš o njima? ![]() ![]() Konan me zagrlio i privio k sebi , on mi je najsimpatičniji bio tamo, s njime sam najviše pričala...![]() E da, ove dvije točketine su blic od mog mobitela, slikala sam sliku pa prebacila blututom na lap... Pa se vide te točketine... Kak vam se sviđaju fotke? |
| | |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: Chippendales striperi/performeri Lik ti je htio kravatu lapiti, to neka sitotinja izgleda ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Chippendales striperi/performeri Ovoga, evo ja tek sad vidla ovaj snimak... Pa eto da ga podjelim s vama bit će vam lijepo Znam jer je bilo meni... Ja bi htjela biti jedan od Kevinovih poslova ![]() Video: Striperi oduševili ZagrepÄŤanke - DNEVNIK.hr Kaj nisu cakani ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Chippendales striperi/performeri Navodno da jedan zna hrvatski, budem se malo raspitala te cure kaj su bile i malo pročitala o njima više, slobodno dotle postaj ti nekog macana od chipija kaj bi voljela saznat nekaj više o njemu... Moram i ja nać nekaj novo... ![]() edit: možda ovaj na prvoj mojoj slici s njima lijevi? Zadnji Uredio dadyml : 23-11-07 u 22:28. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Chippendales striperi/performeri kolegice nemogu skinuti sliku ali našla ga ben bilic. na njihovoj stranici Chippendales Online The Ultimate Girls Night Out imaju imena svih njih pa pogledaj.pod the men |
| | |
![]() |
| Tagovi: chippendales, mis ici, mus karci, performeri, snazni, striperi, zgodni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:35.

Baš su mi simpa... 

, on mi je najsimpatičniji bio tamo, s njime sam najviše pričala...

Znam jer je bilo meni... Ja bi htjela biti jedan od Kevinovih poslova