| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Christian Dior Fashion show @ Paris Fashion Week (july 5, 49 HQ) u Društvo forumu; Nisam se nikako mogao odlučiti u koji forum bi ovo spadalo. Muškarcima je ovakova revija u najmanju ruku smješ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Nježni predator | Christian Dior Fashion show @ Paris Fashion Week (july 5, 49 HQ) Nisam se nikako mogao odlučiti u koji forum bi ovo spadalo. Muškarcima je ovakova revija u najmanju ruku smješna. Zanima me čemu uopće služi ovakova revija, da li bi se neka cura s foruma ovako odjenula za večernji izlazak?
__________________ Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque! Poslije sexa sve su životinje tužne, osim žene i pjetla. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Christian Dior Fashion show @ Paris Fashion Week (july 5, 49 HQ) Visoka moda (haute conture ili kako se piše) nije ni namijenjena funkcionalnom nošenju. Naglasak je na mašti, inspiraciji. Ovdje imaju sadržaji prošlosti (povijesti), futurizma, mita, života pod morem...kamo te već mašta ponese gledajući. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 03-11-07 u 13:48. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Christian Dior Fashion show @ Paris Fashion Week (july 5, 49 HQ) Iskreno ja da idem na neki bal, u kazalište i sl. obukla bi ovo, ali bi stavila neke druge detalje. Ako malo bolje pogledaš neke od ovih haljina su zaista super, samo kaj šminka, detalji i sl. što se nalaze oko te haljine su too much, ali to je za show. Moj odgovor, haljine da. Šminka, nakit i ostalo je previše.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Christian Dior Fashion show @ Paris Fashion Week (july 5, 49 HQ) Cirkus parada, sorry ne volim revije nikako.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Christian Dior Fashion show @ Paris Fashion Week (july 5, 49 HQ) ovo je sve bilo povodom Diorove obljetnice pa kao da naprave show pošto je on najpopularniji od kad je umro!! priznajem ovo je previše i neukusno i prenacifrano, ali je isto tako sav prihod od revija i haljina koje u ovom slučaju koštaju i po 300000$ namjenjen u humanitarne svrhe!! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: christian, dior, fashion, july, paris, show, week |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:37.