| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; evo ja da vas pitam... dal pušite cigarete?? ja ne... al san probala par puta po jednu... kažu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | evo ja da vas pitam... dal pušite cigarete?? ja ne... al san probala par puta po jednu... kažu mi da su svi počeli da izgledaju cool a kasnije im se svidilo... pa šta vi općenito mislite o tome??? i dal muškarci ako su pušači vole da im cura isto puši cigarete ?? eto... čisto san otvorila temu da vidin vaše stavove... nadan se da tema nije totalni promašaj...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Cigarete... da ili ne??? Draže mi je ako cura ne puši. A i ti ako nisi do sad propušila bolje nemoj, sad to izgleda cool ali začas se pretvori u ovisnost, zadah a nažalost stradaju i grlo, pluća itd.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 10-04-07 u 00:05. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
Ja ne | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 116
![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Ma ja sam pušia dok me tjeralo na povraćanje ali kad sam presta povraćat pušenje nije više imalo smisla
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? |
| | |
| | #8 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? ne znam niti jednog pušača koji nije požalio što je počeo pušiti. naravno, pokušavali su prestati samo to je puno teže. pogotovo žale oni koji su počeli 'jer svi u društvu puše' i 'jer je kulerski'.. ja ti savjetujem - nemoj počinjati. čak i tako, malo po malo, jednu po jednu i brzo ćeš kupovati kutiju na dan. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? ma moja jedna frendica kao puši.... a da ju je vidit crkli bi od smija.. ona uopće ne uvlaći dim... nego samo ono kao ona je cool ona puši i onda kad dođemo u kafić ja crkajen od smija kako ona puši... ja san joj rekla da ću ja radije pušit kako triba il uopće neću.....
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:36.