| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; ...Prestao davno....nije išlo uz treninge....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
i da ponovo ostanem trudna opet bi prestala i opet počela ![]()
__________________ -misic- | |
| | |
| | #98 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? nadam se da tako nece biti kod mene stari mi pusi vec preko 40 godina, nista mu nije, sad je prestao jer mu je mama stalno kvocala (jer je i ona prestala )
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #99 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Ne...probala jesam i neki dan uzela cigaretu i ostavila je nakon dva dima.. Ne zelim pusiti...Ne treba mi to
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #100 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? ah jbg, neki prestanu nakon dva dima......a neki ne ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:15.

I to je jako odgovorno i zrelo od nje.