| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; Mislim da ne shvatite krivo...Ne zelim pusti...al cigarete HAHAHAHAHA pusit *... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mislim da ne shvatite krivo...Ne zelim pusti...al cigarete HAHAHAHAHA pusit *
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' Zadnji Uredio Wamp : 14-08-07 u 01:09. |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,533
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? trenutno nisam u stanju da shvacam nikakav dublji smisao zivota i naseg nastanka od najosnovijeg i jednostavnog primarnog nagona za odmorom. al nemoj pusiti (mislim cigarete ). to ti nije zdravo ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,533
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? meni je to bas gust. nisam kronicni pusac, niti jedna od onih koji cim vide upaljenu cigaretu moraju izmolit 10 ocenasa. al bas mi je gust (naravno mislim na cigarete )
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:47.

). to ti nije zdravo 

(naravno mislim na cigarete