| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; plavi walteraš... i uvijek uz sebe obavezno imat airwaws!!!! nikad neznaš kad ćeš se ljubit...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? tako je robson...i to prave zvakace dadada...one najjace... ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #124 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? a onda znaci pusis svaki dan ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #126 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #128 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
..ali znao sam sigurno da od tebe sljedi komentar... ....zato napisah taj dodatak....![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? zasto ne, svejedno se samo jednom zivi...osim toga, nista bolje ne sjeda nego kada u ponoci sjedis za kompjuterom i pises na forumu i zapalis cigaru prije spavanja....(ovo nije poticaj za pusenje)
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #130 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:04.

Pali gume a ne dušu
..i nemam namjeru više ikad.....što se tiče druge polovice....nije da mi smeta ali radije bi da ne puši....
...naravno na cigarete sam mislio.....

..ali znao sam sigurno da od tebe sljedi komentar...