| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; Evo jedan link gdje možete vidjeti osnovno o posljedicama pušenja na zdravlje: The Health Consequences of Smoking... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Evo jedan link gdje možete vidjeti osnovno o posljedicama pušenja na zdravlje: The Health Consequences of Smoking
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #132 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? znam da je to tako. ali opet, ljudi isto jedu tone i tone masne hrane koje im zacepljuju krvne zile, arterije, stolivec (ti ces to znati bolje od mene), debljaju se, postaju ne pokretni.....blablabla.........i to je isto lose. a kad je rijec o zdravom zivotu, pusaci su uvijek prvi na udaru btw. nisam zapalila vec tri dana (ne zbog slikica )
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Zanimljivo mi je kad pušači kažu da se ionako trujemo i na druge načine pa onda ću i pušit. pa šta sad.. Zagađen je zrak, jedemo masno itd. E pa uz to sve, dragi pušači pribrojte si i ovo. Meni je to isto kao da imam neki auto u koji točim loše gorivo, loše ulje, pa sad mu mogu još namjerno probušit dve gume. Pušači često kažu -samo jednom sa živi. Tako je. Baš zato ja nebi htio pola tog svog jedinog života potratit po raznim bolnicama, na kemoterapijama.. Robson, kolko popušiš cigareta na dan? |
| | |
| | #134 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #135 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? A cuj..svi traze opravdanje za svoje postupke...Pa tako i oni za svoje...Ne osudjujem ih, samo voljela bih da se okane tog smeca...Al oni to i sami znaju...Dok sami ne shvate da je vrijeme da kazu KRAJ, nitko im nece moc pomoc...Treba im se sve u glavi poslozit, a onda se sve da rijesit
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #136 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? 1. ne volim kad sve pusace generalizirate (ima nekih ljudi koji ne mogu bez kutije-dvije na dan, a ima nekih koji mogu jednu kutiju na 3-4 dana odrzat). 2. da, istina svi se trujemo, a onda molim te, pusti me da se trujem. to je ocito moja odluka, isto kao sto je i moja odluka da ne jedem hamburgere, cheeseburgere i ta sranja. 3. stalno se pise o onim ljudima koji su umrli od raka pluca uzrokovanim pusenjem, od ovoga od onoga......a ima dosta ljudi (ne znam izrazeno u postotcima) koji su umrli normalnom smrcu unatoc svojim pusackim navikama. 4. ajmo onda svi se odrec svega sto je stetno i svi cemo lijepo zivjeti in peace and harmony. nhf ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #137 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Ja sam neki nepušač - pušač. Prek ljeta, dakle skoro 3mj nisam zapalila..., a sad zapalim ponekada vani na kavi, doma ne jer nitko i ne puši... I tako od 3 srednje. Ne smatram da sam kroner, niti vjerujem da mi to smanjiva živčanost. Tad mogu popušiti i dimnjak, isto mi je. ![]() Istina da su pušači prvi na udaru kaj se tiče bolesti...ali, svi smo mi toga svjesni, da trujemo i druge, a ne samo sebe; nije istina da se nemože prestati, može, samo treba volja, ali... ima nešto u tome "plavičastom dimu" (Azra)... navika, dosada, možda i neki "strah" ili "rješenje"...
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #138 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
1. Ja nikad ne generaliziram 2. Puštam te da se truješ 3. ajmo 4. Nemam ništa protiv tebe. Moji najbolji prijatelji su pušači. Šta ja tu mogu. | |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? par puta kada sam u gradu probam jednu ili dvije,ali ne smatram se pusacem
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:10.

(ne zbog slikica
)