Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; Evo jedan link gdje možete vidjeti osnovno o posljedicama pušenja na zdravlje: The Health Consequences of Smoking...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-09-07, 14:24   #131 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,617
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: Cigarete... da ili ne???

Evo jedan link gdje možete vidjeti osnovno o posljedicama pušenja na zdravlje:
The Health Consequences of Smoking
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 14:50   #132 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,836
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

znam da je to tako.

ali opet, ljudi isto jedu tone i tone masne hrane koje im zacepljuju krvne zile, arterije, stolivec (ti ces to znati bolje od mene), debljaju se, postaju ne pokretni.....blablabla.........i to je isto lose.

a kad je rijec o zdravom zivotu, pusaci su uvijek prvi na udaru

btw. nisam zapalila vec tri dana (ne zbog slikica )
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 21:45   #133 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Zanimljivo mi je kad pušači kažu da se ionako trujemo i na druge načine pa onda ću i pušit. pa šta sad.. Zagađen je zrak, jedemo masno itd. E pa uz to sve, dragi pušači pribrojte si i ovo.
Meni je to isto kao da imam neki auto u koji točim loše gorivo, loše ulje, pa sad mu mogu još namjerno probušit dve gume.

Pušači često kažu -samo jednom sa živi. Tako je. Baš zato ja nebi htio pola tog svog jedinog života potratit po raznim bolnicama, na kemoterapijama..

Robson, kolko popušiš cigareta na dan?
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 23:30   #134 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,338
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Zanimljivo mi je kad pušači kažu da se ionako trujemo i na druge načine pa onda ću i pušit. pa šta sad.. Zagađen je zrak, jedemo masno itd. E pa uz to sve, dragi pušači pribrojte si i ovo.
Meni je to isto kao da imam neki auto u koji točim loše gorivo, loše ulje, pa sad mu mogu još namjerno probušit dve gume.

Pušači često kažu -samo jednom sa živi. Tako je. Baš zato ja nebi htio pola tog svog jedinog života potratit po raznim bolnicama, na kemoterapijama..

Robson, kolko popušiš cigareta na dan?
Uvelike se slažem sa tvojim razmišljanjem.....
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 23:35   #135 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

A cuj..svi traze opravdanje za svoje postupke...Pa tako i oni za svoje...Ne osudjujem ih, samo voljela bih da se okane tog smeca...Al oni to i sami znaju...Dok sami ne shvate da je vrijeme da kazu KRAJ, nitko im nece moc pomoc...Treba im se sve u glavi poslozit, a onda se sve da rijesit
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 00:51   #136 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,836
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

1. ne volim kad sve pusace generalizirate (ima nekih ljudi koji ne mogu bez kutije-dvije na dan, a ima nekih koji mogu jednu kutiju na 3-4 dana odrzat).

2. da, istina svi se trujemo, a onda molim te, pusti me da se trujem. to je ocito moja odluka, isto kao sto je i moja odluka da ne jedem hamburgere, cheeseburgere i ta sranja.

3. stalno se pise o onim ljudima koji su umrli od raka pluca uzrokovanim pusenjem, od ovoga od onoga......a ima dosta ljudi (ne znam izrazeno u postotcima) koji su umrli normalnom smrcu unatoc svojim pusackim navikama.

4. ajmo onda svi se odrec svega sto je stetno i svi cemo lijepo zivjeti in peace and harmony.

nhf
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 01:51   #137 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja sam neki nepušač - pušač. Prek ljeta, dakle skoro 3mj nisam zapalila..., a sad zapalim ponekada vani na kavi, doma ne jer nitko i ne puši... I tako od 3 srednje. Ne smatram da sam kroner, niti vjerujem da mi to smanjiva živčanost.
Tad mogu popušiti i dimnjak, isto mi je.
Istina da su pušači prvi na udaru kaj se tiče bolesti...ali, svi smo mi toga svjesni, da trujemo i druge, a ne samo sebe; nije istina da se nemože prestati, može, samo treba volja, ali... ima nešto u tome "plavičastom dimu" (Azra)... navika, dosada, možda i neki "strah" ili "rješenje"...
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 10:02   #138 (permalink)
Akademik Foruma

Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke

1. ne volim kad sve pusace generalizirate

2. onda molim te, pusti me da se trujem.

3. ajmo onda svi se odrec svega sto je stetno i svi cemo lijepo zivjeti in peace and harmony.

nhf

1. Ja nikad ne generaliziram

2. Puštam te da se truješ

3. ajmo

4. Nemam ništa protiv tebe. Moji najbolji prijatelji su pušači. Šta ja tu mogu.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 10:07   #139 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke

-Ja sam neki nepušač - pušač.

-... ima nešto u tome "plavičastom dimu" (Azra)... navika, dosada, možda i neki "strah" ili "rješenje"..

-Tad mogu popušiti i dimnjak, isto mi je. .
- ili si pušač ili nepušač. Odluči se Dorina

- nema. Samo dim.

- dimnjak
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 10:21   #140 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,997
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

par puta kada sam u gradu probam jednu ili dvije,ali ne smatram se pusacem
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cigarete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114