Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 - ili si pušač ili nepušač. Odluči se Dorina - nema. Samo dim. - dimnjak Gušt ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-09-07, 12:36   #141 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Cigarete... da ili ne???

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
- ili si pušač ili nepušač. Odluči se Dorina

- nema. Samo dim.

- dimnjak
Gušt mi je nekad zapalit cigaretu, ali mogu i bez nje, pa se nemam za kaj odlučiti
Tog sitnog poroka se neželim odreći jer onda bi bila savršena
(šala)
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 13:17   #142 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,222
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Ja sam pušač i to takav da kad sam doma si skoro nikad ne zapalim, pa tako ak sam doma cijeli dan i nikud ne idem niš ne pušim... A kad sam negdje uvijek, nekad čak strusim cijelu kutiju. Pušim crveni marlboro pa se svi čude kak to mogu pušit, kak ti to moš` vuć i tak... Kaj nebi mogla... Kad se već trujem...

-> klikni za sise <-
dadyml je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 14:42   #143 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ne pljugam..samo kad je dosadno a ja pjan..pa da se malo smijemo zapalim..
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 23:56   #144 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,836
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
Ja sam pušač i to takav da kad sam doma si skoro nikad ne zapalim, pa tako ak sam doma cijeli dan i nikud ne idem niš ne pušim... A kad sam negdje uvijek, nekad čak strusim cijelu kutiju. Pušim crveni marlboro pa se svi čude kak to mogu pušit, kak ti to moš` vuć i tak... Kaj nebi mogla... Kad se već trujem...
jep. red marlboro rules....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 00:09   #145 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Hehehe, odo ja zapalit' jednu svoju. Ma koji crv. Marlboro, za ove moje frend kaže da ga jače puknu nego žiža...
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 00:10   #146 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,211
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

A koje su to?
Servant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 00:20   #147 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,868
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Blackstone Mild cigarillosi
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg blackstone.jpg (48.0 KB, 14 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 02:13   #148 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,465
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

ronhil light pušim,a da su malo jeftinije bi pušio Malboro light najbolje
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 20:37   #149 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-10-07
Godina: 18
Poruka: 52
z3q0 se izdvaja iz mase

evo pušim već 5 god...počeo sam jer su mi se svidjele odmah nakon prvog puta (kao sex..hihi),,,iskreno nevolim kada cura puši cigarete,,,to mi je nekako odbojno,,,ali ako želi pušiti nemam nikaj protiv,,,bar iam kog nažicat cigaru,,,hehehe
z3q0 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-10-07, 20:40   #150 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: z3q0 Pogledaj Poruke
evo pušim već 5 god...počeo sam jer su mi se svidjele odmah nakon prvog puta (kao sex..hihi),,,iskreno nevolim kada cura puši cigarete,,,to mi je nekako odbojno,,,ali ako želi pušiti nemam nikaj protiv,,,bar iam kog nažicat cigaru,,,hehehe

pitam se kad cujem tako nesta zasto je muskarcu koji sam pusi, odbojno kad zensko zapali cigar? ajde da je musko nepusac razumila bi...al ovako, nikako
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cigarete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114