| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 - ili si pušač ili nepušač. Odluči se Dorina - nema. Samo dim. - dimnjak Gušt ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Gušt mi je nekad zapalit cigaretu, ali mogu i bez nje, pa se nemam za kaj odlučiti ![]() Tog sitnog poroka se neželim odreći jer onda bi bila savršena ![]() (šala)
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #142 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Cigarete... da ili ne??? Ja sam pušač i to takav da kad sam doma si skoro nikad ne zapalim, pa tako ak sam doma cijeli dan i nikud ne idem niš ne pušim... A kad sam negdje uvijek, nekad čak strusim cijelu kutiju. Pušim crveni marlboro pa se svi čude kak to mogu pušit, kak ti to moš` vuć i tak... Kaj nebi mogla... Kad se već trujem... ![]() |
| | |
| | #144 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Hehehe, odo ja zapalit' jednu svoju. Ma koji crv. Marlboro, za ove moje frend kaže da ga jače puknu nego žiža... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #149 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-07 Godina: 18
Poruka: 52
![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? evo pušim već 5 god...počeo sam jer su mi se svidjele odmah nakon prvog puta (kao sex..hihi),,,iskreno nevolim kada cura puši cigarete,,,to mi je nekako odbojno,,,ali ako želi pušiti nemam nikaj protiv,,,bar iam kog nažicat cigaru,,,hehehe
__________________ Jutro-molitva protiv mamurluka Podne-molitva za dobro jelo Noć-molitva za dobar sex |
| | |
| | #150 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
pitam se kad cujem tako nesta zasto je muskarcu koji sam pusi, odbojno kad zensko zapali cigar? ajde da je musko nepusac razumila bi...al ovako, nikako ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:00.

Ma koji crv. Marlboro, za ove moje frend kaže da ga jače puknu nego žiža... 
ajde da je musko nepusac razumila bi...al ovako, nikako