| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; bas. ako tebi cigareta ne smeta, zasto bi njoj?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? bas. ako tebi cigareta ne smeta, zasto bi njoj?
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #156 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Ja sam strastveni pusac i tako vec 10ak god. nesmeta mi sto netko pusi ili ne ako me nepusac zamoli da nepusim u njegovoj blizini to i napravim bez ljutnje. Sad imam malu bebu i odkad je ona dosla doma nisam zapalio u kuci nego ljepo odem van zapalit nevidim razlog zasto bi ju trovao zbog moga gusta. Nikad nisam imao nikakvih zdrastvenih problema zbog pusenja dapašče plucica su mi u odlicnom stanju. Moja draga zapali povremeno. |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Cigarete... da ili ne??? don't drink and drive just smoke and fly...salim se ne pusim, nit sam ikad pusio, jednostavno ne zelim i necu, nema razloga...
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:18.

Pali gume a ne dušu