| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; Ja sam počela pušit u drugom razredu srednje!A kaj je najbolje nikad prije nisam ni probala pušit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Ja sam počela pušit u drugom razredu srednje!A kaj je najbolje nikad prije nisam ni probala pušit i bila sam užasno protiv toga.Nije mi žao kaj sam počela zašto bila je to moja odluka,a kad se odlučim da prestanem opet če to bit samo moja odluka bez nagovora sa strane.Jedino loše kod pušenja je da moram nosič dezič sa sobom di god da sam vani tak da kad se vratim doma ne smrdim ko pepeljara. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Evo da ne otvaran neke nove teme... ode ću postavit pitanje za pušače... KOJE CIGARETE PUŠE??
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Veteran | Re: Cigarete... da ili ne??? Imaš već temu o tome - Cigarete
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
onda sam 2 i pol god. pusila i jednog dana smo se decko i ja kladili da cu ja prestat pusit ako se on obrije (a ima brkove i bradu i kaxam ja vidjela sliku gdje ih nije imao, totalno poludila za tim da se obrije), on se obrijao, ja prestala i et vec 2 god. ne pusim ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? ugl... ja pitala svojuj mamicu o pušenju.... ii ispričala ona meni sve kako je ona to.. i dođe ona meni da ja nikad ne triban počet pušit... ah... nego ja san pušila preko vikenda i nice mi je ... nego da vas pitan... el vama često pada žar ili ja radin nešto krivo.... ugl... upalim cigaret.. normalno ga pušin i sve.. al mi se često dogodi da mi se žar odlomi od cigarete?? šta radim pogrešno???
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Cigarete... da ili ne??? prejako treses pepel sto bi drugo moglo biti? LOL
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? lol.. aj fala... ja ću ispast teška neznalica tu po forumu...al sta cu.. još san mlada i neiskusna... lol ...
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:24.

onda sam 2 i pol god. pusila i jednog dana smo se decko i ja kladili da cu ja prestat pusit ako se on obrije (a ima brkove i bradu i kaxam ja vidjela sliku gdje ih nije imao, totalno poludila za tim da se obrije), on se obrijao, ja prestala