| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Kad ti ispadne zar, znaci da netko zeli. onda mene neko očito žarko želi jer mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 226
![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? onda mene neko očito žarko želi jer mi se dogodilo već par puta ![]()
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Malo pušim, malo ne. Doma nikada nemam želju zapaliti cigaretu, pa ni kada pijem kavu. Ako sam vani i pijem alk cigareta mi se brzo počne gadit. Mislim da je sranje kada kažu da te cigareta smiri. Ako sam živčana mogu popušiti dimnjak nema promjene!
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Cigarete... da ili ne??? da tu si u pravu, nedavno sam isla prestat pusit i izdrzala 19 dana...izgubila 2 oklade, i odlucila da necu vise prestajat pusit dok mi je gust
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
Usput to je rekao Mark Twen: Ja sam prestao pušit tisuće puta, samo što svako jutro ponovo počnem.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 22
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Ne pušim, a i ružno mi je vidit druge cure (pogotovo sređene dame) s čikom v lampama!
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:53.