Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Kad ti ispadne zar, znaci da netko zeli. onda mene neko očito žarko želi jer mi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-04-07, 19:44   #41 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 226
tree_hill_girl se izdvaja iz mase
Re: Cigarete... da ili ne???

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Kad ti ispadne zar, znaci da netko zeli.
onda mene neko očito žarko želi jer mi se dogodilo već par puta
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 19:49   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Kad ti ispadne zar, znaci da netko zeli.
a zato ona i tako jako trese tu jadnu cigaretu nhf
Star 17-04-07, 20:20   #43 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,208
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Malo pušim, malo ne. Doma nikada nemam želju zapaliti cigaretu, pa ni kada pijem kavu. Ako sam vani i pijem alk cigareta mi se brzo počne gadit. Mislim da je sranje kada kažu da te cigareta smiri. Ako sam živčana mogu popušiti dimnjak nema promjene!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 23:30   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 352
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Pušim,ne zato što je kul,nije "kul" uopće,stvar je izbora...
Prevelika navika
Probala sam prestati,ne mogu
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 00:42   #45 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,966
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Prestao sam pušiti ima 10 minuta.
Mislim da ću opet počet za 5 min.
Neptune je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 08:27   #46 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

kao sto je neki frajer rekao... najlakse je prestat pusit, ja sam prestao vec 100 puta
Star 18-04-07, 10:32   #47 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 18
Poruka: 194
crnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono neštocrnka_8 ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku crnka_8

da tu si u pravu, nedavno sam isla prestat pusit i izdrzala 19 dana...izgubila 2 oklade, i odlucila da necu vise prestajat pusit dok mi je gust
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 11:19   #48 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,101
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
kao sto je neki frajer rekao... najlakse je prestat pusit, ja sam prestao vec 100 puta
Pa ti si onda novi pušač.
Usput to je rekao Mark Twen: Ja sam prestao pušit tisuće puta, samo što svako jutro ponovo počnem.

Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 18:57   #49 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Godina: 22
Poruka: 872
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata

Ja ne pušim, inaće ne volim da cure puši (cigare ) ,
no trenutno moja puši, no oprašam joj jer je (mmmm) zgodna
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 19:44   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 22
Poruka: 80
chocolate se izdvaja iz masechocolate se izdvaja iz mase

Ne pušim, a i ružno mi je vidit druge cure (pogotovo sređene dame) s čikom v lampama!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cigarete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113