| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; Ja pušim već godinama....sad sam nezaposlena-nemam za život a umirem bez pljugi.. ne reklamiraj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? nakon kolko vrimena prestane vrtoglavica od pušenja?? tj... kolko vremena će mi trebat da pušim bez vrtoglavice?
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Banned | Re: Cigarete... da ili ne??? ma probao sam i fuj...bljak, kako je vec netko rekao, i ja gdje god dodjem netko me davi u dimu ali trpim i sutim, sto cu ![]() ne volim kad cura pusi, ali me nece sprijecit ako mi se svidja ![]() a sto se tice onog kad ne uvlacis zapravo...od toga se dobiva rak jezika ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| charolastra | Re: Cigarete... da ili ne??? Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Godina: 22
Poruka: 114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? uf...pluge... proklinjem dan kad sam zapalila prvu!!! fumam 5 godina i znam da ne valja i znam da me košta i znam da bi puno duže spavala da mi nije ušlo u naviku budit se sat vremena ranije (kao upravo sada ) da bi u miru popila kavu i zapalila dvije-tri... fuj! i voljela bih prestat-s jedne strane,al s druge-ja toliko uživam u cigareti da je to čudo! koliki mi je gušt zapalit ovako ujutro ili poslije ručka ili na kavi... strašno! i taj užitak je razlog zbog kojeg ipak ne želim prestat ali želim!! a joj... probala sa supstitucijom žvakaćama,lizalicama,klik-klakom al niš ne pali... bar ne ko cigareta! pa ....H E L P!! ![]()
__________________ fanjić |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:49.

) da bi u miru popila kavu i zapalila dvije-tri... fuj! i voljela bih prestat-s jedne strane,al s druge-ja toliko uživam u cigareti da je to čudo! koliki mi je gušt zapalit ovako ujutro ili poslije ručka ili na kavi... strašno! i taj užitak je razlog zbog kojeg ipak ne želim prestat