| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Cigarete... da ili ne??? u Društvo forumu; volim si popusiti, ne pusim u nekim velikim kolicinama, al to mi je gust. pogotovo nakon neke dobre stvari, kako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? volim si popusiti, ne pusim u nekim velikim kolicinama, al to mi je gust. pogotovo nakon neke dobre stvari, kako mi onda dobro legne kad si jednu zapalim. ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Ako nekome treba poticaj za odustati, našao sam dobru 'anti-reklamu'... ![]() ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? znam da je stetno, al iako znam sto mi to moze i hoce napraviti, nekako sam flegma prema tim anti-pusackim reklamama barem znam od cega cu umrijeti ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Pušim a sad ako mu smeta bmk ![]() Da je obrnuta situacija ne bi mi smetalo Ali "propušio" se uz mene ![]() Nema veze cool ili ne cool u mom slučaju...neigra mi to ulogu
__________________ life goes around |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cigarete... da ili ne??? Heheh, Prospero- dobro da si i ti uočio. To je bila bit mog zadnjeg komentara- da je Vibica muško i može si popuštiti, što reći nego 'svaka čast'. ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cigarete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:03.

(šalim se, upalo mi u oko)